Boris Becker als coach van ‘karaktertje’ Rune na celstraf terug op de court, al zit hij met probleem wanneer Wimbledon start

Daar is Boris Becker (55) weer op de court. De Duitse tennislegende gaat na zijn celstraf de Deen Holger Rune (ATP 6) coachen. Dat heeft de Duitse drievoudige Wimbledon-winnaar verklaard in de Eurosport-podcast ‘Das Gelbe vom Ball’. O ironie: net op Wimbledon zal Becker er straks niet kunnen bijzijn.

Meer krantenkoppen in België

Mama Ingeborg over nieuw pad van zoon Robin Keyaert: “Je hebt geen leven als je de ochtendshow doet”

Vrijdagochtend maken DJ’s Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert voor de allerlaatste keer de luisteraars van MNM wakker. Na drie jaar ‘Kawtar & Keyaert’ neemt het duo afscheid van het ochtendblok. “Het is een voorrecht geweest en iets wat ik voor altijd zal koesteren”, klinkt het bij de zoon van Ingeborg. Zijn mama ziet alvast een mogelijk pad voor hem: “Ik

Lees meer »

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »

“Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis in Dentergem

Ingrid Vandamme, Petra Lobbens en Siska Spiesschaert hebben met De Wolle Bollen een eigen handwerkclub opgericht in Dentergem. Die komt maandelijks bijeen in woonzorgcentrum Mariaburcht. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Komend weekend kan je ze uitzonderlijk aan het werk zien op de kermis van Oeselgem.
The post “Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis

Lees meer »

Ouders basisschool De Talententuin lanceren petitie om geliefde interim-directeur aan boord te houden: “Hij bracht terug warmte in de school”

Het einde van het schooljaar verliep in Prizma-basisschool De Talententuin in Lendelede niet zo rustig. Er is onder een deel van het personeel en bij heel wat ouders onmin ontstaan omdat interimdirecteur Maarten Vansteenkiste die job na dit schooljaar niet definitief mag uitoefenen. Die laatste hebben een petitie gelanceerd.
The post Ouders basisschool De Talententuin lanceren petitie om geliefde

Lees meer »

Provençaalse sferen tijdens Franse markt op 5, 6 en 7 juli in Kortemark: “Dit wordt een nieuwe traditie”

Wie het slechte voorjaar snel wil vergeten en reikhalzend uitkijkt naar de zomer, kan op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli terecht op de Franse markt, georganiseerd door Sfeer in Groot-Kortemark, de vereniging die – de naam zegt het zelf – wat meer leven in de Kortemarkse brouwerij wil brengen.
The post Provençaalse sferen tijdens Franse markt

Lees meer »

Albert en Paola vieren huwelijksverjaardag gezellig samen in Frankrijk: “Ze zijn daar alleen met z’n tweeën”

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren vandaag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ter gelegenheid van hun briljanten jubileum hebben ze via het koninklijk paleis een nieuwe foto laten verspreiden. Volgens royalty-expert Jo De Poorter vond het grote feest afgelopen weekend al plaats en vieren ze vanavond deze gebeurtenis gezellig samen met twee.

Lees meer »

Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af

In basisschool ’t Klavertje in Wenduine werd vrijdag al zingend de zomervakantie ingezet. De leerlingen van de derde graad componeerden een schoollied dat aan alle kinderen werd aangeleerd, en dat lied ging vrijdag in première onder het goedkeurend oog van vele ouders.
The post Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We leerden elkaar kennen tussen frieten en frikandellen”: ze werden er verliefd als jobstudent, nu mogen Remco en Jacobine Bonny’s Friethuis overnemen

Romantiek in de frituur: het bestaat! Op hun vijftiende begonnen Remco Depuydt en Jacobine Desmet als jobstudent in Bonny’s Friethuis in Ieper. Ze werden er verliefd, verhuisden naar een nabije woning en mogen nu de frituur overnemen. “Ik heb het aan hen beloofd”, aldus oprichter Emmanuel De Bruyne, die andere oorden opzoekt.
The post “We leerden elkaar kennen tussen

Lees meer »

Zoek het verborgen leven van Pinkies in Vloethemveld

De gemeentebesturen van Jabbeke en Zedelgem lanceren deze zomer een nieuwe gezinszoektocht in het Vloethemveld. “Tijdens deze twee uur durende zoektocht gaan we op zoek naar de verborgen levens van de Pinkies. Deze minimensjes zijn niet groter dan een pink en leven in het bos”, nodigt projectcoördinator Eva Vanhuyse uit.
The post Zoek het verborgen leven van Pinkies in

Lees meer »

Sint-Jozefskerk De Ginste wordt zaal voor culturele optredens: “Ontwijding is niet aan de orde”

Na het artikel over de restauratie van de klokkentoren kregen we een uitnodiging van het kerkbestuur om de toekomstplannen van de Ginstekerk even toe te lichten. “De Ginstekerk is nog lang niet aan ontwijding toe. Er zijn nog wekelijks een zestigtal parochianen die de weekenddienst bijwonen en daarnaast vinden er ook nog veel plechtigheden plaats. Maar wij staan open voor

Lees meer »