Verdacht persoon vlucht veld in: politiezone Arro Ieper doet oproep

Politiezone Arro Ieper doet via het buurtinformatienetwerk (BIN) een oproep naar een verdacht persoon, die volledig in het zwart gekleed was en de velden in vluchtte in de streek van Poperinge en Heuvelland.

Een verdacht voertuig werd zondagmorgen opgemerkt in de regio van de Poperingse deelgemeente Reningelst en de Heuvellandse deelgemeente Loker. Bij aankomst van een interventieploeg van de politie nam de bestuurder de vlucht in de velden.

Volgens informatie van politiezone Arro Ieper is de verdachte volledig in het zwart gekleed. De politie roept om de diensten te verwittigen als de verdachte persoon zou opgemerkt worden. (TP)

The post Verdacht persoon vlucht veld in: politiezone Arro Ieper doet oproep is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Blankenbergse oppositie vraagt duidelijkere signalisatie autoluw centrum

De Blankenbergse oppositiepartij CD&V verlangt van de meerderheid dat het autoluw centrum beter aangegeven zou worden. “De communicatie is ondermaats en verwarrend. Het stadsbestuur misbruikt het woord ‘veiligheid’ om de stadskas te vullen”, klinkt het. De partij zette daarom zelf een actie op het getouw.
The post Blankenbergse oppositie vraagt duidelijkere signalisatie autoluw centrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Armoedeorganisatie Pelicano kan voorlopig geen fiscale attesten uitdelen voor giften: zo krijg je toch nog belastingvermindering

Kinderarmoedestichting Pelicano mag geen fiscale attesten uitschrijven voor giften die ze in 2023 heeft ontvangen. Haar erkenning werd niet hernieuwd door de overheid. Daardoor kunnen mensen die vorig jaar geld hebben gedoneerd daar voorlopig geen belastingvermindering voor krijgen. De FOD Financiën legt uit hoe je achteraf toch nog een belastingvermindering kunt krijgen voor uitgaven waarvoor je op het moment van

Lees meer »

EXCLUSIEF. 6 slachtoffers getuigen over fraude van Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen: “Ik ben alles kwijt”

“Op het einde van de rit was ik alles kwijt.” De cryptofraudezaak rond ex-wielrenner Stijn V. (45) uit Sint-Truiden, waar HLN gisteren als eerste over berichtte, neemt steeds grotere proporties aan. Al zes slachtoffers hebben zich bij onze redactie gemeld: hun getuigenissen geven een hallucinante inkijk in de werkwijze van de Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen. Zelfs

Lees meer »

De grasmat is een weide in het Pierre Cornelisstadion: “Dit is absurd”

Hallucinante beelden in het Pierre Cornelisstadion van Eendracht Aalst. Het gras is er – net zoals op jeugdcomplex Zandberg – al lange tijd niet gemaaid. Van een grasmat is geen sprake meer, het lange gras waait mee met de wind. Een rondgang door het stadion levert nog wel meer vreemde beelden op: in de business seats ligt een dode half

Lees meer »

Hotelschool Ter Duinen wuift vijf bestuursleden uit

Niet alleen voor de leerlingen en leerkrachten van Hotelschool Ter Duinen in Koksijde zit het schooljaar erop, dat geldt ook voor vijf leden van het bestuursorgaan. Tijdens de laatste schoolweek nam de school afscheid van vijf bestuursleden die zich jarenlang hebben ingezet voor de school.
The post Hotelschool Ter Duinen wuift vijf bestuursleden uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gepensioneerden Ter Groene Poorte gehuldigd

Op het einde van het schooljaar worden in alle onderwijsinstellingen de personeelsleden die met pensioen gaan in de bloemetjes gezet. In bakkerij-, slagerij- en hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge was dit onlangs ook het geval.
The post Gepensioneerden Ter Groene Poorte gehuldigd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Acteur Guillaume Devos werd tien jaar lang gestalkt. Voor het eerst praat hij: “Die vrouw heeft tien jaar van mijn leven afgepakt”

“Overal waar ik kwam, keek ik over m’n schouder. Ze stuurde me kleren, schreef me zeven brieven per dag en thuis durfde ik niet eens het licht aansteken want dan wist ze dat ik er was.” Tien jaar lang werd acteur Guillaume Devos (42) gestalkt door een vrouw. Voor het eerst vertelt hij daarover. “Elke seconde was ik bang dat

Lees meer »

VBS Wijnbergschool krijgt nieuwe gebouwen: “Werken starten in het eerste trimester van 2025”

Vanaf volgend jaar starten op de hoek van de Wijnbergstraat en de Kleine Wijnbergstraat in Wevelgem de werken voor de bouw van een nieuwe vleugel van de Wijnbergschool. In een eerste fase worden het hoekhuis, de turnzaal, twee kleuterklassen en de fietsenstalling afgebroken. Langs de Kleine Wijnbergstraat komt een nieuwe inkomhal.
The post VBS Wijnbergschool krijgt nieuwe gebouwen: “Werken

Lees meer »

Drie West-Vlamingen in de finale van het concours ‘Eerste Kok van België 2025’

De finale van de prestigieuze meesterschapswedstrijd ‘Eerste Kok van België 2025’ vindt plaats op zondag 17 november in Horeca Expo in Gent. De leesjury van Club Prosper Montagné selecteerde op basis van een recept met gerijpte varkensrug en kool vijf finalisten, waaronder drie West-Vlamingen: Neal Descheemaecker (32) die souschef is van restaurant Boury in Roeselare, chef-eigenaar Cédric Sorton (44) van

Lees meer »