Onze F1-watcher vangt nieuwe geruchten op rond Francorchamps, en welke kant kiest Verstappen nu in conflict tussen zijn bazen?

Onze F1-watcher trok naar Austin, keek rond en luisterde mee achter de schermen. Om in zijn dagboek het nieuws te serveren dat de propagandamachine van de Formule 1 liever niet op de social media gooit. Over de graaicultuur, de keuze van Max Verstappen en de toekomst van Spa-Francorchamps. Of hoe de Formule 1 zich tegelijk ook helemaal niet bemoeit met het met grote trom aangekondigde kampioenschap voor vrouwen: “Doodjammer dat alleen Lewis Hamilton belangstelling toont…”

Meer krantenkoppen in België

Club Brugge trekt Argentijnse verdediger Zaid Romero aan

Club Brugge heeft de komst van de 24-jarige Argentijn Zaid Romero bekendgemaakt. Romero, een linksvoetige centrale verdediger, ondertekende een contract tot 2028 bij blauw-zwart.
The post Club Brugge trekt Argentijnse verdediger Zaid Romero aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Vier doden en tientallen gewonden bij aanval op Oekraïense stad Dnipro – “Oekraïne zal op NAVO-top slecht nieuws krijgen”

Er komt een speciale gezant van de NAVO in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Dat hebben de lidstaten besloten. De nieuwe NAVO-functionaris moet onder meer toezien op de training van Oekraïense militairen in NAVO-landen en zal zich bezighouden met de coördinatie van de politieke en praktische steun van de NAVO op de grond. Tegelijkertijd zal Oekraïne zal op de NAVO-top begin

Lees meer »

Geluidssignaal, trilling of knippering: nieuwe auto moet je voortaan verplicht waarschuwen wanneer je te snel rijdt

Elke nieuw verkochte auto moet voortaan uitgerust zijn met een zogenoemde ‘intelligente snelheidsassistentie’. Dat betekent dat de auto zelf aangeeft wanneer je te snel rijdt, bijvoorbeeld door een lichtje, een trilling of een geluid. Dat de auto zelf met jou gaat meedenken, heeft zo zijn voordelen, al staat die aanbeveling nog niet altijd en overal op punt, zegt Filip Rylant

Lees meer »