Kelly Clarkson krabbelt terug na ophef om uitspraken over relatie van Taylor Swift

Kelly Clarkson (41) heeft haar steun geuit voor de relatie van Taylor Swift (33) en American football-speler Travis Kelce (34). De Amerikaanse zangeres reageert daarmee op de ophef die is ontstaan over een uitspraak van haar over het koppel.

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Dit is hoe ex-wielrenner Stijn V. en zijn kompanen hun slachtoffers verleidden: “Nu is het moment om te kopen!”

“Hoe kon ik daar toch intrappen?” Dat vragen talloze slachtoffers zich af nadat ze investeerden in frauduleuze bedrijfjes en bedenkelijke cryptomunten van ex-wielrenner Stijn V. en zijn kompanen. Van ‘Nanocoin’ tot ‘Crypto888’, het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt nu alle gevallen. Wij konden honderden berichten, gesprekken en presentaties inkijken en zagen hoe Stijn V. en co te werk gingen: van de

Lees meer »

Brand in opvangcentrum Fedasil: 26-jarige Palestijn opgepakt voor brandstichting

De hulpdiensten snelden vrijdagvoormiddag naar het opvangcentrum van Fedasil in het West-Vlaamse Poelkapelle na een melding van brand. Eén persoon werd preventief afgevoerd ter controle naar het ziekenhuis. Een deel van het gebouw is onbewoonbaar verklaard, voor de bewoners wordt een noodopvang gezocht. De politie arresteerde een 26-jarige Palestijn voor brandstichting.

Lees meer »

KIJK. Belgische toeristen getuigen over bosbranden in Turkije: “Hier was paniek, de assen vielen op ons”

Door de bosbranden die delen van Turkije teisteren, zijn verschillende Belgische toeristen gisterenavond uit hun hotel geëvacueerd. Dat lieten enkele Belgen aan onze redactie weten via ‘4040′. In het getroffen gebied zitten volgens Buitenlandse Zaken 150 landgenoten. Voorlopig verandert het reisadvies voor Turkije niet. “Vanmorgen is gebleken dat het vuur tot tegen de straat is gekomen, een kleine 150 meter

Lees meer »

CD&V en Groen kritisch over aanpassingen meerjarenplan: “Weinig ruimte om te dromen voor volgend stadsbestuur”

De meerjarenplanaanpassing bracht slecht nieuws voor het volgende stadsbestuur in Ieper. Zowel oppositie als meerderheid erkent dat er weinig geld zal zijn voor grote plannen. CD&V suggereert zelfs om het Jan Ypermanpark en de herinrichting van het openluchtzwembad ‘gefaseerd aan te pakken voor meer financiële ruimte’. De Vooruit-schepenen interpreteren dat als uitstel en zaten meteen op hun paard.
The

Lees meer »

Acteur Louis Thyssen uit ‘Nachtwacht’ en K3-musical ‘De drie biggetjes’ breekt met z’n vriendin Liesl

Louis Thyssen (29), bekend van ‘Nachtwacht’ en z’n rol in musical ‘De drie biggetjes’, en z’n vriendin Liesl (27) hebben na zeven jaar besloten om uit elkaar te gaan. Dat bevestigt de acteur aan ‘Dag Allemaal’. Dat de breuk al dan niet het gevolg zou zijn van overspel, wil Thyssen niet kwijt: “Ik moet nog met m’n omgeving bespreken wat

Lees meer »

Hooggerechtshof geeft Donald Trump deels gelijk over presidentiële immuniteit

Donald Trump kan slechts deels aanspraak maken op presidentiële immuniteit. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof maandag bekendgemaakt. En dat oordeel kan een impact hebben op zijn vervolging voor de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Het Hof stuurt de zaak terug naar de lagere rechtbank die moet uitmaken welke zaken wel en welke niet berecht mogen worden.

Lees meer »

Bert en Hanne zijn nieuw Poorterspaar van Sint-Pietersparochie: “In de finale ebde de stress snel weg”

De Kuurnse Sint-Pietersparochie heeft een nieuw poorterspaar. Nadat vrijdagavond de eerste proef werd afgenomen van de negen kandidaten, volgde op zaterdagavond de finale van de verkiezing, afgewisseld met optredens van The New Sint-Pieters Collection. Uiteindelijk werden Bert Deroo (52) en Hanne Simoens (37) in de late uurtjes uitgeroepen tot het nieuwe poorterspaar van het Sint-Pietersfestival.
The post Bert en

Lees meer »

Marktkramer die 600 euro aanrekende voor vier zakjes fruit reageert: “We verkopen dan ook producten van topkwaliteit”

Bezoekers van de Klingse Kalseibraderij hebben zich serieus verslikt toen ze de rekening kregen voor hun aankopen bij een fruitkraam. De klanten werden er naar eigen zeggen verplicht om contactloos te betalen, om vervolgens vast te stellen dat er bedragen tot meer dan 600 euro van hun rekening verdwenen. De marktkramer in kwestie ontkent dat hij mensen oplicht: “Af en

Lees meer »