Nike opent premium shop in Steenstraat in Brugge

Onlangs opende de vijfde Belgische exclusieve Nike-winkel de deuren in de Steenstraat in Brugge. Naast schoenen biedt de zaak ook een ruim gamma sportkledij aan.

Brugge sluit aan bij een mooi rijtje steden die een exclusieve Nike-winkel vestigen. Na de winkels in Antwerpen Meir, Antwerpen Wijnegem en Brussel Nieuwstraat, opende het bekende Amerikaanse sportmerk dus ook een winkel in de Steenstraat. Het merk heeft daarnaast nog outletwinkels in Luik, Bergen en Maasmechelen. “Voor de uitbating van de winkels werkt Nike samen met het bedrijf Retailors”, zegt Veronika Pentek, store manager in Brugge.

“Er werd voor Brugge gekozen, omdat het een stad is met een sportieve uitstraling, door de vele sportevenementen die er plaatsvinden, en natuurlijk ook door de internationale uitstraling. Hier komen ongeveer de helft toeristen en de helft lokale mensen over de vloer. Het contact met de klanten is heel aangenaam”, zegt winkelverantwoordelijke Veronika, afkomstig van Hongarije en wonende in Lichtervelde.

“Ons gamma is erg uitgebreid. We hebben vele soorten sportschoenen en een ruim assortiment sportkledij. Daarnaast zijn er ook sportbeha’s, ondersteunende kledij en allerlei toebehoren. En dat alles voor zowel dames, heren als kinderen”, zegt ze.

“Al onze producten zijn trouwens voorzien van een code die de klant kan scannen met de Nike-app om zo alle info te ontvangen of het item te bestellen. Online bestellingen kunnen ook afgehaald worden aan een speciale balie in de winkel. Over enkele maanden opent er ook in Gent een Nike-winkel”, aldus Veronika.

The post Nike opent premium shop in Steenstraat in Brugge is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Krommenhaakpad is gloednieuwe wandelroute in Torhout

Torhout is een wandelroute rijker: het Krommenhaakpad. Het gloednieuwe traject van 7,7 kilometer werd uitgestippeld door Ivan Bauwens en zijn vrouw Lucrèse Warnez, die de lokale afdeling van Pasar leiden.
The post Krommenhaakpad is gloednieuwe wandelroute in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge, exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u zo dadelijk hieronder live bekijken.

Lees meer »

Onderwijsdeskundige Chris Deloof (64) uit Brugge gaat met pensioen

Voor Chris Deloof, onderwijsdeskundige Flankerend Onderwijsbeleid bij Stad Brugge zit niet enkel het schooljaar er bijna op, maar binnenkort ook haar goedgevulde professionele loopbaan. Over enkele weken wordt ze 65 jaar en dan trekt ze definitief de deur van haar kantoor in de Hoogstraat achter zich dicht.
The post Onderwijsdeskundige Chris Deloof (64) uit Brugge gaat met pensioen appeared

Lees meer »

Franse analisten kraken België af: “Als iemand mij het plan van Tedesco kan uitleggen, nodig ik die graag uit”

Eerder diablotins in plaats van diables. Duiveltjes in plaats van Rode Duivels. Zo verwijzen de Franse analisten en gewezen internationals Christophe Dugarry (52 jaar, 55 interlands) en Emmanuel Petit (53 jaar, 63 interlands) naar de Rode Duivels voor de clash van maandagavond tegen ‘Les Bleus’ (18u). “De Belgen slaan de bal compleet mis op dit EK.”

Lees meer »

“Om Brahim op zijn gezicht te slaan, kwam ik met plezier terug”, maar maakt Niko ook comeback in seizoensfinale ‘Familie’?

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om hen

Lees meer »

Studie: luchtvervuiling oorzaak 7 procent doden in Indiase steden

Ruim 7 procent van alle sterfgevallen in tien van de grootste steden van India houdt verband met luchtvervuiling. De situatie is het ernstigst in hoofdstad New Delhi. Dat blijkt uit onderzoek van een door India geleid team wetenschappers. Zij roepen op tot actie om tienduizenden levens per jaar te redden.

Lees meer »

Website om overal in Vlaanderen aangepaste fiets voor mensen met beperking te huren voorgesteld bij het GielsBos in Lille

Bij zorgvoorziening Het GielsBos in Gierle, bij Lille, heeft G-sport Vlaanderen vandaag een nieuwe website voorgesteld waarop mensen met een beperking overal in Vlaanderen een aangepaste deelfiets kunnen huren. Het GielsBos gebruikt zelf al enkele jaren zulke aangepaste fietsen, en verhuurt die ook via een fietspunt aan andere mensen buiten de zorgvoorziening. Door aan te sluiten bij het online platform,

Lees meer »