Vrouw in levensgevaar na schietincident: parket start onderzoek

In Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands) is vanavond een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt bij een schietincident op straat. Dat bevestigt het Antwerpse parket. De politie heeft een man opgepakt als verdachte. Over de identiteit van slachtoffer en verdachte of de relatie tussen beiden wil het parket voorlopig niets kwijt. Het onderzoek is nog volop aan de gang.

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Jacques Vermeire én Baron Peter Piot krijgen het Ereburgerschap in Keerbergen

De gemeente Keerbergen stelde met trots twee buitengewone inwoners aan, die de prestigieuze titel van Ereburger kregen toegekend. Baron Peter Piot en Jacques Vermeire werden gelauwerd voor hun uitzonderlijke prestaties en hun diepe band met de gemeenschap van Keerbergen. De kinderen van Jacques waren ook van de partij. Dochter Julie woont nu meerdere dagen in de week in Kortrijk, de

Lees meer »

Container met afval in lichterlaaie in containerpark van Houthulst: “Kwaad opzet niet uitgesloten”

In het containerpark van Houthulst is maandagavond brand uitgebroken. Het ging om een uitslaande brand in de container waar het afval van de gemeentelijke vuilnisbakken wordt opgeslagen. “We weten nog niets over de oorzaak, maar kunnen kwaad opzet niet uitsluiten”, zegt burgemeester Jeroen Vandromme.
The post Container met afval in lichterlaaie in containerpark van Houthulst: “Kwaad opzet niet uitgesloten”

Lees meer »

Kartel Vooruit/Groen maakt alle lijstnamen bekend

Het kartel Vooruit/Groen heeft haar volledige lijst bekendgemaakt. De lijst omvat 21 kandidaten voor Vooruit en 8 voor Groen. “Het is een mix van interesses en engagementen, van stad, wijken en deelgemeenten”, luidt het. “We willen de burgemeester leveren en opnieuw de grootste fractie worden.”
The post Kartel Vooruit/Groen maakt alle lijstnamen bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordaantal plantjes verkocht voor Kom Op Tegen Kanker in Kortrijk

Op 13, 14 en 15 september vond de 30ste editie plaats van het Plantjesweekend ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Duizenden vrijwilligers in heel Vlaanderen verkochten naar jaarlijkse gewoonte azalea’s aan 8 euro per plantje.
The post Recordaantal plantjes verkocht voor Kom Op Tegen Kanker in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »