Ex-minnares krabbelt terug en scheiding van dochter is rond: Spaanse ex-koning Juan Carlos droomt van terugkeer

Volgens ‘Story’ hoopt koning Juan Carlos (85) na ruim drie jaar ballingschap te kunnen terugkeren naar Spanje. De zaak die zijn ex-minnares wegens intimidatie aangespannen had, is verworpen. Daardoor is zijn naam gezuiverd in het laatste onderzoek dat nog tegen hem liep. Volgens Juan Carlos is zijn onschuld nu bewezen en staat niets een terugkeer naar het publieke leven nog in de weg. Maar zal zijn comeback naar het koninklijke toneel ook lukken?

Meer krantenkoppen in België

Mertens op US Open onderuit tegen voormalige dubbelpartner

Elise Mertens (WTA-35) heeft zich zondag in New York niet voor de kwartfinales van het US Open kunnen plaatsen. De 28-jarige Limburgse slaagde er niet in te stunten tegen de Wit-Russische Aryna Sabalenka (WTA-2), tweede reekshoofd en vorig jaar runner-up op het hardcourt van Flushing Meadows. In 1 uur en 37 minuten werd het 2-6 en 4-6.

Lees meer »

Lisa start met wenkbrauwbehandeling en laserontharing in Torhout: “Er komen ook wel eens mannen over de vloer”

In het pand in de Keibergstraat 186A waar een tijdlang een krantenwinkeltje heeft bestaan, heeft Lisa Pyfferoen (32) zopas haar zaak Luxe Brow Co ondergebracht, gespecialiseerd in wenkbrauwbehandeling en laserontharing. De plechtige opening heeft plaats op vrijdag 30 augustus van 17 tot 21 uur. Iedereen is er welkom voor een hapje en een drankje.
The post Lisa start met

Lees meer »

EU maakt 40 miljoen euro vrij om Oekraïners voor te bereiden op winter

De Europese Commissie maakt nog eens 40 miljoen euro aan humanitaire hulp vrij voor Oekraïne. Het geld dient hoofdzakelijk om de Oekraïners te helpen bij de voorbereiding op de koude wintermaanden. “We zullen beschadigde gebouwen herstellen, elektriciteit en verwarming verzekeren en onderdak voorzien voor mensen in nood”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Sterft Mieke in januari zoals beeld uit seizoensfinale doet vermoeden? Actrice Caroline Maes reageert voor het eerst

Sterft de geliefde Mieke Van den Bossche begin januari in ‘Familie’? Dat is de vraag die veel kijkers van de reeks bezighoudt na het zien van de ‘flash forward’ in de seizoensfinale. Daarin lijkt het alsof Mieke het leven laat op haar eigen trouw, met gangster Joris Nuyens. Die laatste vermoordde Miekes zus Leen eerder al op gruwelijke wijze, en

Lees meer »