Eerste Medusa Indoor, Día de los Muertos

Op zaterdag 28 oktober gaat het allereerste Medusa Indoor festival door in de mooie grote trouwzaal van De Kasteelhoeve in Outrijve. Medusa Indoor is een zusterconcept van het bekende Medusa Outdoor concept.

Beide concepten zijn zeer uniek door de uitgekiende thema’s die gecombineerd worden met livemuziek van dj’s uit de techno-scène. “De eerste editie van Medusa Indoor wordt volledig toegewijd aan het kleurrijke Mexicaanse ‘Día de los Muertos’ thema ter gelegenheid van het verlengde Halloweenweekend”, vertelt manager Christophe Cooreman trots. “De grote trouwzaal van De Kasteelhoeve zal daarbij omgetoverd worden tot een kleurrijk Día de los Muertos wonderland door het eigen creatief decoratieteam. Aan de bezoekers wordt gevraagd om zich te verkleden in het thema, wat prachtige beelden zal opleveren. Er zullen tenslotte ook speciale dance acts opgevoerd worden.”

Het exclusieve indoorevenement beschikt over een veel kleinere capaciteit dan het festival Medusa Outdoor en kiest daarbij voor een volledig Belgische dj line-up van hoge kwaliteit met oog voor bekende namen maar ook voor opkomend talent. “Dj Rafi Khan is het nieuwe gezicht van het Zillion The Club Ground Concept dat op 4 november in Waagnatie Antwerpen gelanceerd wordt en staat garant voor kwalitatieve melodische techno”, gaat Christophe verder.

“Daarnaast vieren we de verjaardag van onze getalenteerde resident dj Jochen en zal de jonge Oost-Vlaamse Cierk Du Nuit haar debuut maken. Uitbater en eigenaar Luc Moerman van de Kasteelhoeve is ondertussen 77 jaar, maar is zeer blij en fier dit evenement voor de eerste keer over de vloer te mogen krijgen op Halloween. Ik wens tenslotte ook nog de goede relaties met het gemeentebestuur en de gemeentediensten te benadrukken. Zij steunen ons project en daar zijn we heel dankbaar voor.”

De laatste tickets van het festival zijn nu te verkrijgen via www.medusaconcept.be . Er zijn slechts 400 plaatsen beschikbaar waarvan er tachtig procent reeds verkocht werden.

The post Eerste Medusa Indoor, Día de los Muertos is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Laatste tickets voor Jasper Steverlinck op Blender

Voor de eerste editie van Blender bundelen Wilde Westen en Schouwburg Kortrijk de krachten voor een zomerse concertreeks in Bolwerk. Deze muzikale mix serveert 12 concerten van alle genres gedurende drie weken. Op het programma staat onder meer Jasper Steverlinck op donderdag 4 juli vanaf 20 uur. Een goedgevulde bar en foodtrucks zorgen voor extra beleving.
The post Laatste

Lees meer »

Paardenhoofd van 450 kilo pronkt na restauratie van twee jaar op dakterras van Paul (59) en Ariane (60): “We wilden er eerst een boom zetten”

Paul Van Marcke (59) en Ariane Van de Waeter (60) uit het Oost-Vlaamse Dendermonde hebben sinds afgelopen weekend een paardenhoofd op hun dakterras staan. Het koppel kocht het beeld tijdens een veiling op de Grote Markt, maar raakte snel beschadigd. Na een restauratie van twee jaar is het paardenhoofd nu afgewerkt met illustraties over de strijd tussen Aalst en Dendermonde.

Lees meer »

Nabestaanden boos na stopzetten onderzoek Bende van Nijvel: “Mij maak je niet wijs dat ze na al die jaren niets gevonden hebben”

Verschillende nabestaanden van slachtoffers van de Bende van Nijvel voelen zich in de steek gelaten nu het onderzoek officieel wordt afgesloten. Ze weigeren te geloven dat alles in het werk is gesteld om de daders te vinden. “Er zijn dingen doodgezwegen die het daglicht niet mochten zien”, zegt Ingrid Mulder, die haar zus verloor bij de aanslag op de Delhaize

Lees meer »

‘Gijzelaar’ opgepakt omdat hij eigen ontvoering in scène zou hebben gezet: hij gaf de daders eerst nog rondleiding in zijn huis

Het lijkt wel het scenario van een hollywoodfilm. Een man is opgepakt omdat hij zijn eigen ontvoering in scène zou hebben gezet. Drie gemaskerde mannen vallen op 4 juni het huis binnen van Hassan K. (49) en zijn gezin in Ternat. De overvallers nemen zijn partner Anna N. (49), die werkt als bevoorrader van geldautomaten, mee en dwingen haar een

Lees meer »

Vorig jaar bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.428 zwerfkatten gevangen, zowat 8 procent minder dan een jaar eerder, toen nog meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald. Dat schrijft De Zondag op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA).

Lees meer »

Recordaantal animatoren voor speelpleinwerking Tistof in Wervik en Geluwe: “Sommigen zijn hier al zeven jaar aanwezig”

Maandag 1 juli gaat speelpleinwerking Tistof opnieuw van start in Wervik en Geluwe. Een vaste waarde tijdens de zomervakantie. “We kunnen met trots aankondigen dat we een recordaantal animatoren hebben klaarstaan om kinderen een onvergetelijke zomer te bezorgen”, aldus jeugdconsulent Rein De Jongh. “Het gaat om een zestigtal jongens en meisjes.” Zaterdag was er in de stadszaal Oosthove een vormingsdag.

Lees meer »

CD&V en Groen kritisch over aanpassingen meerjarenplan: “Weinig ruimte om te dromen voor volgend stadsbestuur”

De meerjarenplanaanpassing bracht slecht nieuws voor het volgende stadsbestuur in Ieper. Zowel oppositie als meerderheid erkent dat er weinig geld zal zijn voor grote plannen. CD&V suggereert zelfs om het Jan Ypermanpark en de herinrichting van het openluchtzwembad ‘gefaseerd aan te pakken voor meer financiële ruimte’. De Vooruit-schepenen interpreteren dat als uitstel en zaten meteen op hun paard.
The

Lees meer »