Verfaillie-Bauwens opent nieuwe belevingswinkel in Oostkamp

Zaterdag 21 oktober stelt Verfaillie-Bauwens zijn nieuwe belevingswinkel voor. De elektrozaak werd in 1968 opgericht door Roland Verfaillie en zijn echtgenote Nera Bauwens ter hoogte van het kruispunt van de Kortrijkesestraat en de Knok, maar door een constant groei verhuisde de winkel naar de huidige locatie, in de Kortrijksestraat 356.

Drie generaties

Intussen zijn er drie generaties werkzaam bij Verfaillie-Bauwens. Beide stichters zijn nog regelmatig aanwezig. Roland is actief achter de schermen; Nera geeft graag advies aan de klanten. Ook dochter Ilse Verfaillie, schoonzoon Dominique Vander Stichele en kleinzoon Frédéric Vander Stichele maken deel uit van de zaak. De drie generaties benadrukken samen het belang van de Verfaillie-Bauwens-aanpak.

“Ons concept steunt op drie pijlers: persoonlijk advies, de installatie van onze producten en onze hersteldienst. We willen méér betekenen voor onze klanten en hen voorzien van de juiste producten voor elke situatie, geïnstalleerd met aandacht voor de kleinste details. Onze technische dienst staat paraat voor herstellingen en onderhoud, zowel in de winkel als bij klanten thuis. Die huiselijke sfeer willen we op dit event extra in de verf zetten door hapjes en drankjes te voorzien”, weet Frédéric te vertellen.

Nostalgie

De vroegere elektrozaak werd omgevormd tot een belevingswinkel. Met een oppervlakte van 1.500 vierkante meter straalt de winkel een hedendaagse nostalgie uit en biedt het een unieke omgeving waar klanten elektrotoestellen kunnen ontdekken, horen, voelen en ervaren zoals nergens anders.

“Onze meerwaarde zit in deze winkel en de mogelijkheden die hij biedt. Je hoort en ziet hier wat je koopt, vóór je het koopt, en je ontdekt ondertussen zaken waar je misschien zelf niet aan denkt. Wij reiken oplossingen aan. We adviseren. We denken mee. Wie hier buiten stapt, hoeft zich nergens meer zorgen om te maken”, verduidelijkt Frédéric. (GST)

Meer info: 050 28 84 86, via [email protected]. of via de website www.verfaillie.be.

The post Verfaillie-Bauwens opent nieuwe belevingswinkel in Oostkamp is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Onze man volgde Frankrijk – België in ‘belegerde gemeente’ Komen-Waasten: “Ons opsluiten door die amokmakers? Dat dacht ik niet!”

Maandagavond speelden de Rode Duivels tegen Frankrijk in het EK voetbal. Het werd voor de Duivels dé match van het kampioenschap, een match die we helaas verloren. Toch mocht dat de sfeer in het land niet drukken. Overal stonden supporters klaar in fandorpen, EK-straten en voetbalzones om zich de longen uit het lijf te schreeuwen. Ook wij volgden de belangrijkste

Lees meer »

Prinses Alexia wil bij omstreden studentenvereniging, maar is niet welkom: “Geen zin in spionerende beveiligers”

De Nederlandse prinses Alexia (18) staat op een keerpunt. Ze is klaar om haar hogere studies aan te vatten en heeft volgens de Nederlandse pers haar zinnen gezet op de Rijksuniversiteit Groningen. De middelste dochter van koning Willem-Alexander (57) en koningin Máxima (53) werd er al meermaals in studentenkringen gesignaleerd, om zich te oriënteren op een studie aan de universiteit.

Lees meer »

Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend”

Zorgbedrijf Harelbeke en Lokaal Dienstencentrum De Parette hebben alle leden van de twaalf clubwerkingen uitgenodigd op hun jaarlijkse barbecue en dit ter gelegenheid van 25 jaar De Parette. Ruim 130 leden tekenden present.
The post Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie jaar geleden stierf Ibrahima (23) na arrestatie, nu zijn drie politiemensen veroordeeld: “Familie kan eindelijk beginnen zijn dood te verwerken”

De Brusselse correctionele rechtbank heeft drie politiemensen veroordeeld in de nasleep van de dood van Ibrahima Barrie. De twintiger overleed begin 2021 aan een hartfalen in een politiecommissariaat na een administratieve aanhouding. “De familie kan eindelijk beginnen met zijn dood te verwerken”, klinkt het bij hun advocaat.

Lees meer »

Ophef in internationale media: Nederlandse beachvolleyballer die werd veroordeeld voor verkrachting 12-jarige mag nu meedoen aan Olympische Spelen

In de buitenlandse media is er consternatie ontstaan over de kwalificatie en deelname van Steven van de Velde (29) aan de Olympische Spelen in Parijs. De Nederlandse beachvolleyballer werd in 2016 namelijk veroordeeld voor de verkrachting van een twaalfjarig meisje in Milton Keynes in Engeland. Van de Velde was negentien jaar oud op het moment van de feiten.

Lees meer »

WEERBERICHT. Van “zweten” vandaag naar “drukkend warm” morgen, dan passeert koufront dat ons weer koeler maakt. Het blijft wel droog en vrij zonnig

Opnieuw een warme, zonnige dag vandaag. En we knallen er nog een graadje bij. De temperaturen gaan tot 29, zelfs 30 graden. Wie de Rode Duivels op groot scherm gaat zien, zal misschien even hard zweten als Lukaku en co! “Geleidelijk zien we wel dat het slecht weer begint te worden rond de Alpen”, zegt weerman Frank Duboccage. “Dat zou

Lees meer »

Muziekfestival Rocktopus in Gistel steunt lokale jeugd

Op zaterdag 29 juni vindt op het einde van de Zomerloosstraat, voorbij sportcomplex Ghistelehof, de negende editie van muziekfestival Rocktopus plaats. Begin juli volgen op dezelfde locatie nog een comedyavond, chirobarbecue en springkastelenfestival.
The post Muziekfestival Rocktopus in Gistel steunt lokale jeugd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordaantal Belgen bezit tweede woning

Al 1,15 miljoen Belgen hebben naast hun eigen woning nog een tweede pand in eigendom. Dat waren er nog nooit zoveel. In vergelijking met 2022 gaat het om een toename met 7 procent, tegenover 2019 zelfs om een klim met 16 procent. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Tijd donderdag op basis van een studie van BNP Paribas Fortis.

Lees meer »

Havenarbeider (59) moet moslimgezin 11.000 euro nadat hij hen wegpestte: hij kieperde zelfs varkensbloed over PlayStation van de kinderen

Een havenarbeider (59) uit Niel is veroordeeld omdat hij zijn moslimburen wegpestte. Wat begon met het weigeren van een hand te geven, eindigde met het binnendringen in hun woning om de living en speelgoed van de kinderen met varkensbloed te besmeuren. Onder andere zijn DNA nekte de overbuurman, die zich op Facebook blijft outen als vreemdelingenhater: “Liever koeien in de

Lees meer »

Knokke is het duurst, maar in welke kustgemeente huur je deze zomer het goedkoopst? Zoveel kost een huurappartement aan zee

Een appartement huren aan de Belgische kust is deze zomer gemiddeld zes procent duurder dan vorig jaar. Hoeveel moet je inmiddels rekenen voor een week aan zee? En waarom werden enkele populaire kustgemeenten fors duurder? Het meest betaal je weinig verrassend in Knokke. Maar in deze pittoreske badplaats ligt de weekprijs volgens de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en HUSWELL liefst

Lees meer »