Vanzeir verdient méér dan Jordi Alba, maar bijna 15 keer minder dan Messi: MLS geeft spelerslonen vrij

Naar jaarlijkse gewoonte publiceerde de MLS de lonen van alle spelers in de Amerikaanse voetbalcompetitie. Dankzij die transparantie is nu ook officieel bekend dat Lionel Messi (36) de absolute grootverdiener is. Zijn ploegmaats Sergio Busquets en Jordi Alba moeten het met een pak minder doen. Hun loon is gelijkaardig aan dat van Dante Vanzeir, Christian Benteke boert dan weer verrassend goed.

Meer krantenkoppen in België

Nooit minder vlinders dan dit voorjaar

De vlinder kent zijn slechtste voorjaar in Vlaanderen ooit, dat meldt Natuurpunt. De vlinder, zo klinkt het, is terechtgekomen in de perfecte storm. De droogte, versnipperde natuurgebieden en een overdaad aan stikstof zouden de boosdoeners zijn.

Lees meer »

Prinses Delphine prijst koning Albert: “Je kan niet alles inhalen, maar ik hou van mijn vader en dat is genoeg”

Ze heeft jarenlang voor erkenning moeten vechten, maar vandaag is prinses Delphine (56) gelukkig met de relatie die ze met haar vader heeft opgebouwd. In een interview met het tijdschrift ‘Paris Match’ geeft de prinses meer details over de band die ze met koning Albert (90) heeft. Sinds hun verzoening zijn hun interacties zowel hartelijk als betekenisvol geworden.

Lees meer »

Kansen op arbeidsmarkt dalen al na zes maanden werkloosheid, zegt onderzoek UGent. Arbeidseconoom Stijn Baert: “Uitkering al na drie maanden doen krimpen”

Vier van de vijf partijen waarmee Bart De Wever (N-VA) een federale regering probeert te vormen, willen de werkloosheidsuitkering na twee tot drie jaar stoppen. Recent onderzoek van UGent naar de kansen van langdurig werklozen op de arbeidsmarkt doet professor Stijn Baert concluderen dat die maatregel niet de efficiëntste is. “Na zes maanden werkloosheid dalen de kansen op een job

Lees meer »

“Niets vrolijkt me sneller op dan een warm bad”: Celien Hermans, Lynn Van den Broeck en co verklappen hun kleine gelukjes

“Ik heb het gevoel dat mijn leven pas écht begonnen is sinds ik moeder werd”, vertelt VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberghe (33) over haar geluksrapport. Finland heeft volgens het World Happiness Report voor de zevende keer op rij de gelukkigste bevolking ter wereld. Ons land staat op de zestiende plaats. Geluk is uiteraard relatief, moeilijk te definiëren en wordt door iedereen

Lees meer »

Motorcrosser uit Wingene overlijdt na val op circuit van Komen-Waasten

Zaterdagnamiddag kwam een motorrijder zwaar ten val op het motorcrosscircuit van Komen-Waasten. De toegesnelde hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar hulp kon niet meer baten. De motorcrosser overleed ter plaatse.
The post Motorcrosser uit Wingene overlijdt na val op circuit van Komen-Waasten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Binnenkort meer stiltewagons bij NMBS: “Een groot succes”

Spoorwegmaatschappij NMBS gaat door met de stiltezones op de trein. Een proefproject op enkele treinen in 2023 was een succes; in de toekomst zullen meer treinen zo’n rustige zitruimte krijgen. Dat blijkt uit het activiteitenverslag dat werd gepubliceerd op de website van de spoorwegmaatschappij.

Lees meer »