Uitzonderlijke code rood in Schotland door storm Babet: hoe hard zal de storm er tekeergaan? En zullen we dit ook bij ons voelen?

We zijn de week zonnig en droog gestart, maar daar komt stilaan verandering in. Want storm Babet trekt over Europa en zal dat niet onopgemerkt doen. Meteorologen voorspellen veel regen en stevige windstoten tot meer dan 100 km/u. In Ierland zijn er al overstromingen en in Schotland is zelfs code rood afgekondigd. Men waarschuwt er om vooral thuis te blijven. Hoe hard zal de storm tekeergaan? Welke route neemt storm Babet en hoe lang zal ze aanhouden? En zal de storm ook ons weer beïnvloeden?

Meer krantenkoppen in België

? De Babymoord. Moeder steekt babylijkje in vuilniszak, maar zegt zwangerschap niet te herinneren: “Pathologische leugenaar”

Op 30 maart 2005 doet een vuilnisman een gruwelijke ontdekking in Maldegem: een babylijkje tussen het vuilnis. DNA-onderzoek wijst naar de vrouw die het kind baarde. Maar die beweert niets van een zwangerschap te weten, laat staan van een bevalling. “Zij heeft dat kind gedood en op sluwe wijze doen verdwijnen”, zegt de psychiater. De HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de

Lees meer »

“Volgens mij heeft hij psychische problemen”: Rose kon niet snel genoeg weg bij omstreden Jelmont uit ‘B&B zoekt lief’

“Ik ben helemaal overdonderd door haar.” Na de heftige exit van Vicky (60) en Ingrid (61) lijkt Jelmont (62) in ‘B&B zoekt lief’ een betere klik te hebben met de derde kandidate, Rose (57). Maar helaas voor hem ziet zij dat zelf anders. Rose vertelt ons waarom ze na amper een kwartier al uit Jelmonts bed and breakfast wilde vertrekken.

Lees meer »

“Op naar een leven zonder winkelbel”: Gerdy en Nadine van tuincentrum ‘t Molenhof starten uitverkoop

Spijtig nieuws vanuit ondernemend Alveringem: Gerdy en Nadine Chaerel stoppen met tuincentrum ‘t Molenhof. “We zijn 66 en 63 jaar en hebben geen opvolger. De kinderen merkten vorig jaar op dat we niet mogen vergeten om te genieten en we nemen hun advies ter harte”, glimlacht Gerdy. De winkel aan de Rozendaalstraat houdt nu uitverkoop.
The post “Op naar

Lees meer »

Protesten breiden uit naar verschillende Britse steden na mesaanval in Southport

In het Verenigd Koninkrijk zijn honderden uiterst rechtse betogers in verschillende steden opnieuw op straat gekomen uit protest na de moord op 3 kinderen bij een mesaanval in Southport. Valse geruchten dat de dader een migrant is, veroorzaakt heel wat ongenoegen, wat gisteren ook al op rellen uitdraaide. Onder meer in Belfast, Manchester en Liverpool zijn betogers samengekomen. Op enkele

Lees meer »