‘Alfamannetje’ Onur prostitueerde tienermeisjes van 13, 14 en 15 jaar en sloot hen op in hotelkamers met ‘klanten’ in Breda

Eén appartement. Drie meisjes van 13, 14 en 15 jaar. Gevangen in het spinnenweb van de 21-jarige Onur en zijn helpers, met een telefoon vol hongerige seksklanten. Hoe kon het zo uit de hand lopen in die galerijflat in het Nederlandse Breda? Een reconstructie. “Ik kan me niet voorstellen hoeveel pijn en verdriet ik heb veroorzaakt.”

Meer krantenkoppen in België

Vanaf woensdag verkeershinder in Maldegem voor ombouw N49 tot snelweg

Woensdag/morgen start het Agentschap Wegen en Verkeer met voorbereidende werkzaamheden aan de N49, tussen de Passiedreef en het Leopold- en Schipdonkkanaal in Maldegem. De Expresweg wordt daar een volwaardige autosnelweg.
The post Vanaf woensdag verkeershinder in Maldegem voor ombouw N49 tot snelweg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Evacuatie van kindjes met beperking door brandende frietketel in Ieperse dagopvang: “Personeel heeft goed gehandeld”

In de keuken van een Ieperse dagopvang voor kinderen met beperking brak maandagvoormiddag brand uit door een oververhitte frietketel. De 24 aanwezige kinderen werden geëvacueerd en opgehaald door de ouders.
The post Evacuatie van kindjes met beperking door brandende frietketel in Ieperse dagopvang: “Personeel heeft goed gehandeld” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Simen en Larissa zijn eerste match in ‘Blind getrouwd’: bruidegom meteen onderworpen aan ondervraging door ‘moeke’

In het nieuwe seizoen van ‘Blind getrouwd’ zijn de handen van de deelnemers klammer dan ooit. Op de vooravond van hun huwelijk wacht hen immers al een eerste test: een verpletterende indruk maken op hun toekomstige schoonvader, -moeder, -zus of in Simens geval: het ‘moeke’ van Larissa. Simen en Larissa zijn namelijk de eerste match van dit seizoen.

Lees meer »

Lancering commerciële ruimtereis opnieuw uitgesteld door slecht weer

De lancering van een raket van SpaceX voor een commerciële ruimtevlucht is opnieuw uitgesteld. Deze keer door slecht weer rond de lanceerbasis in Florida. De lancering is geschrapt voor woensdag, en ook op donderdag zal het vaartuig niet vertrekken. SpaceX zegt in de gaten te houden wanneer de weersomstandigheden gunstig genoeg zijn voor een nieuwe lanceerpoging.

Lees meer »