Zweedse bondscoach “kon amper de slaap vatten” na de wedstrijd: “Ik ben kwaad, heel kwaad. Maar vooral verdrietig”

“Zweedse fans werden doodgeschoten omdat ze gele shirtjes droegen. Waanzin.” In het Zweedse ‘Sportbladet’ kwam een “kwade en verdrietige” Zweedse bondscoach Janne Andersson terug op de horroravond in Brussel. Ook over een eventueel vervolg van België-Zweden was de bondscoach zeer stellig.

Meer krantenkoppen in België

Werken nieuwbouw ZAS Palfijn in Merksem gestart

De werken voor de nieuwe voorbouw van het Jan Palfijnziekenhuis in Merksem zijn gestart. Tegen 2028 verrijst vóór het huidige ziekenhuis een gebouw met een nieuwe kraamafdeling, een uitgebreide geriatrie, een oncologisch dagziekenhuis en een onderzoekcentrum naar geneesmiddelen van Johnson & Johnson. Het gaat om een investering van 86 miljoen euro.

Lees meer »

Zonovergoten startdag voor FOS 207 De Eekhoorn

De startdag van de scoutsgroep FOS 207 De Eekhoorn was voor veel leden toch wat nat uitgevallen. Niet omwille van slecht weer, maar wel door de grote waterglijbaan die de leiding zelf in elkaar had gesjord. “Met deze startdag willen we onze (nieuwe) leden laten ontdekken wie hun nieuwe leiding wordt voor het komende jaar
The post Zonovergoten startdag

Lees meer »

Jennifer (22) uit Kemmel dingt mee naar kroontje Miss Grand International in Thailand: “Een droom die werkelijkheid wordt”

Jennifer Felix, die in Kemmel het schoonheidssalon JLBeauty uitbaat, reisde onlangs af naar Cambodja en Thailand om er deel te nemen aan Miss Grand International, een missverkiezing die voor vrede in de wereld pleit. “Ik zou uiteraard goed willen scoren, maar ik ben al blij dat ik mag deelnemen.”
The post Jennifer (22) uit Kemmel dingt mee naar kroontje

Lees meer »

Ook Gits Groeit aan boord van ‘High Five’-project

Na de uitrol van High Five voor de Hoogleedse centrumscholen, stapt nu ook de school Gits Groeit mee in dit project. Bij de start van de Week van de Mobiliteit kwam superheld Five van het project de aftrap geven in de school Gits Groeit.
The post Ook Gits Groeit aan boord van ‘High Five’-project appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drugsdealers geklist in Izegem dankzij tussenkomst droneteam; ook controles in buurt van station Roeselare

Woensdag voerde politiezone RIHO een controleactie in het ‘Actieplan Python’ in de stationsomgevingen van Roeselare en Izegem. Daarbij kregen ze bijstand van de federale collega’s. “Er waren politiemedewerkers in uniform en in burger. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving willen wij het volgende rechtzetten. Wij waren aanwezig in de onmiddellijke omgeving van het station en perimeter op het moment van de

Lees meer »