“We vinden dit niet uit”: Britse werkmannen willen brug herstellen en moeten daarvoor… hooibalen uithangen

De wereldberoemde Millennium Bridge in Londen heeft dringend nood aan wat reparaties. Maar dat kan niet zonder een eeuwenoude wet te respecteren.

Meer krantenkoppen in België

“Na De Bruyne volgt de woestijn”: analisten en ex-spelers Frankrijk denigrerend over Rode Duivels

“Sorry, maar wij zijn beter dan België”: enkele Franse analisten en ex-internationals kunnen de denigrerende uitlatingen over de Rode Duivels niet laten. Zij zien zich – gesterkt door de historie – in een kampioenschap niet verliezen van ‘les petits belges’. Of komt de Franse hoogmoed voor de val? Want als zelfs José Mourinho op het vorige EK de Franse arrogantie

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Orbán heeft vandaag ontmoeting met Zelensky”- Rusland claimt vernietiging Oekraïense gevechtsvliegtuigen

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

En dan ben je plots niet meer zwanger

Een op de tien vrouwen maakt het mee en een op de zes zwangerschappen eindigt ermee: een miskraam of, zoals het vandaag heet, zwangerschapsverlies. Arkasha Keysers weet nu wat er in zo’n geval gebeurt en hoe het voelt: “De vrijheid om er een beetje, maar niet aardverschuivend triest over te zijn, willen we graag claimen.”

Lees meer »

Listige Pogacar wilde geel aan Evenepoel laten, die morgen maar 3 plaatsen beter moet doen om leider te worden: “Zou fantastisch zijn”

Na twee etappes heeft Remco Evenepoel (24) zijn eerste trui al beet in de Ronde van Frankrijk. Toen Tadej Pogacar ten aanval trok zat hij te ver, maar na een knappe achtervolging klokte Evenepoel dezelfde tijd in het algemeen klassement. De witte trui is een leuk souvenir, maar als Evenepoel morgen drie plekken voor Pogacar eindigt, pakt hij geel. “Dat

Lees meer »

Honderden schildpadden in Maleisië gered uit klauwen van Ninja Turtle-bende

Ongeveer vierhonderd schildpadden zijn zaterdag door de Maleisische politie en natuurbescherming gered uit de klauwen van de zogenaamde Ninja Turtle-bende. De dieren hadden een totale waarde van 3,8 miljoen ringgit (747.000 euro) en waren bestemd voor de verkoop in Zuidoost-Azië. Dat zegt Abdul Kadir Abu Hashim, directeur-generaal van Wilde fauna en nationale parken. Het gaat om de grootste inbeslagname van

Lees meer »

Bruno (61) maakt einde aan drie generaties gezouten vlees: slagerij Mahieu in Deerlijk stopt er na meer dan 70 jaar mee

Slagerij Mahieu in de Kerkstraat in Sint-Lodewijk stopt ermee. Drie generaties een ambachtelijke zaak van vader op zoon en met als grote specialiteit het gezouten vlees. “Het doet nu meer en meer pijn en voel ik er mij niet gelukkig mee. Maar de beslissing is genomen. Ik heb nu zelfs van bepaalde eigen bereidingen niets meer te koop”, vertelt Bruno

Lees meer »

Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren”

Tijdens het weekend van 5 tot en met 7 juli vindt de vijfde editie van Cava-Festibar plaats in Snellegem, een driedaags feestweekend van én voor Huis Snello.
The post Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brihang verovert Brussel op tweede dag van Couleur Café, de voorbode van een prachtige West-Vlaamse festivalzomer

Brihang toonde op het festival Couleur Café in Brussel dat hij duidelijk klaar is voor de festivalzomer. Het was het eerste officiële optreden van de zomertournee en direct een knaller van formaat. De West-Vlaamse rapper toont dat hij overal thuis is en ieder publiek machtig kan bespelen. Een veelbelovende voorbode voor dit festivalseizoen.
The post Brihang verovert Brussel op

Lees meer »