Nieuwe episode in teloorgang: Nederlands woelwater moet huis waar hij bijna miljoen voor betaalde gedwongen verkopen

Het gaat van kwaad naar erger met Mohamed Ihattaren (21). Ooit aanzien als een van de grootste talenten van het voetbal, maar nu een zoveelste negatieve episode in het leven van de jonge Nederlander. Ihattaren moet zijn woning noodgedwongen verkopen nadat hij weigert zijn schuldeisers te betalen. Komt het ooit nog goed met de linkspoot?

Meer krantenkoppen in België

‘De Mugge van Brugge’ komt met eindejaarsconference naar Concertgebouw Brugge: “Dank burgemeester om langs te komen en op voorhand al sorry”

Kevin Rombaux alias ‘De Mugge van Brugge’ zal zich rustig moeten houden op oudejaarsavond 2024 en nieuwjaarsdag 2025, want op maandag 2 januari 2025 staat hij met zijn nieuwe eindejaarsconference ‘Ejjet g’hoârd’ voor de allereerste keer in het Concertgebouw van Brugge. Vooraf zijn er try-outs in Brugge, Zeebrugge en Sijsele.
The post ‘De Mugge van Brugge’ komt met eindejaarsconference

Lees meer »

Restauratiewerken aan Sint-Pietkerskerk eindelijk van start: “Ongehoord lang moeten wachten op subsidiedossier”

De Sint-Pieterskerk in Lo staat de komende veertien maanden in de steigers voor grondige restauratiewerken. Het dossier sleept al tien jaar aan, maar nu kunnen de werken eindelijk van start gaan. De totale kostprijs is 2,43 miljoen euro.
The post Restauratiewerken aan Sint-Pietkerskerk eindelijk van start: “Ongehoord lang moeten wachten op subsidiedossier” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeldzame ringvormige zonsverduistering te zien op zuidelijk halfrond

Op het zuidelijk halfrond was woensdag een zeldzame ringvormige zonsverduistering te zien. De eclips wordt ook wel ‘ring van vuur’ genoemd door zijn rode kleur. Bij een ringvormige zonsverduistering bedekt de maan de zon op de buitenste ring na omdat de maan op dat moment te ver van de aarde staat om de zon volledig te bedekken.

Lees meer »

Wordt X.M. in beroep toch nog veroordeeld voor ongeval waarbij Kayleigh (14) om het leven kwam?

Het is ondertussen al meer dan vijf jaar geleden dat de 14-jarige Kayleigh uit Asse om het leven is gekomen bij een verkeersongeval in Nieuwerkerken. De vermeende bestuurder X.M. werd in 2023 vrijgesproken. Plots dook er echter een nieuw verhoor op in het dossier, waardoor M. toch nog een celstraf kan oplopen op zijn beroepsproces. “Het strafonderzoek is niet volgens

Lees meer »

België stuurt militairen naar Cyprus om landgenoten te repatriëren uit Libanon

De Belgische federale regering heeft een marsorder uitgevaardigd om Belgische militairen vandaag nog naar Cyprus te sturen. Daar zullen ze stand-by staan om landgenoten uit Libanon naar België te repatriëren. De dodentol van de aanval op een hulpverlenerspost van Hezbollah in het centrum van Beiroet is intussen opgelopen tot negen. Toen oorlogsjournalist Robin Ramaekers en zijn cameraman Stijn De Smet

Lees meer »

Steve Beyst (VV Tielt) leeft toe naar derby tegen Wingene

De competitie in Derde Provinciale A is ondertussen al vijf speeldagen onderweg en VV Tielt staat nog steeds puntenloos onderaan in het klassement. Komend weekend staat de derby tegen VC Wingene op het programma. “Het zal wel eens keren zeker?”, vraagt coach Steve Beyst zich knipogend af.
The post Steve Beyst (VV Tielt) leeft toe naar derby tegen Wingene

Lees meer »

“Er waren taart en koekjes met drugs in”: Vlaamse ‘Big Brother’-kandidate was op één van de beruchte Diddy-feestjes

“Drank stond klaar aan de bar. Daar zat waarschijnlijk drugs in.” De West-Vlaamse ‘Big Brother 2023’-kandidate Charlotte Denamur deelt op TikTok een schokkend verhaal over de beruchte feestjes van Sean Combs, ook wel bekend als Puff Daddy en P. Diddy. Tot drie jaar geleden werkte ze in Hollywood als nanny en belandde zo meermaals bij Diddy thuis. “Maar niemand mocht

Lees meer »

Vijftienjarige vermoedelijke islamist opgepakt in Duitsland

Een 15-jarige vermoedelijke islamist uit de Duitse stad Wuppertal is vorige maand opgepakt: hij wordt ervan verdacht plannen gemaakt te hebben om een aanslag te plegen. Dat melden aanklagers in het naburige Düsseldorf donderdag. De jongeman wordt vastgehouden sinds 20 september. Het onderzoek loopt voort.

Lees meer »

KIJK. Niels Destadsbader heeft grote verrassing voor Belgian Cat-speelster Julie Vanloo: “Ik verzorg jullie voorprogramma”

Op 7 november nemen de Belgian Cats het op tegen Litouwen in een EK-wedstrijd voor een uitverkocht Sportpaleis. Een vol Sportpaleis vullen, is voor de Belgische basketbalploeg niet nieuw. Maar wat wél verrassend is: Niels Destadsbader verzorgt dit keer hun voorprogramma. “Ik kan al niet meer wachten”, klinkt het enthousiast bij speelster Julie Vanloo.

Lees meer »