Frans-Israëlische Céline (26) doodverklaard, jonge mama “in koelen bloede vermoord door Hamas”

Céline Ben-David Nagar, de 26-jarige Frans-Israëlische vrouw die verdween na het bloederige muziekfestival in de buurt van Gaza, is doodverklaard. Dat meldt de Frans-Joodse vereniging CRIF. Onlangs smeekten de familieleden van Céline, die een dochtertje van zes maanden oud achterlaat, nog om meer informatie over haar toestand. “Ze is in koelen bloede vermoord door de terroristen van Hamas”, klinkt het nu.

Meer krantenkoppen in België

Luchthaven van Oostende krijgt nieuwe vergunning van de stad: “Op voorwaarde dat ze maatregelen nemen voor het extra verkeer”

De Luchthavenexploitatiemaatschappij (LEM) had een vernieuwing van hun vergunning aangevraagd voor de uitbating van een vliegveld met start- en landingsbanen in Oostende. Het openbaar onderzoek loopt binnenkort af. De stad verleende alvast een positief advies, maar heeft ook voorwaarden. Vooruit stelt zich vragen bij de geplande uitbreiding van onder meer cargo- en nachtvluchten.
The post Luchthaven van Oostende krijgt

Lees meer »

Schrijnwerker krijgt 6 jaar cel omdat hij klant neersteekt in Zemst

De Brusselse correctionele rechtbank heeft een schrijnwerker veroordeeld tot 6 jaar cel omdat hij een klant uit Weerde (Zemst) die weigerde te betalen neerstak met een koksmes van 17 centimeter lang. "Hij vond enkele honderden euro’s voldoende om een mensenleven te ontnemen, een ernstige straf is dus nodig", klonk het bij de rechter.

Lees meer »

Vier jaar cel voor opzettelijke aanrijding tijdens Ezelsfeesten in Kuurne

Een man is dinsdag in de correctionele rechtbank van Kortrijk veroordeeld tot vier jaar effectieve celstraf voor poging tot doodslag. Hij en een kompaan hadden het gemunt op de liefdesrivaal van een van hen, maar reden een andere man aan die niet tijdig kon wegspringen.
The post Vier jaar cel voor opzettelijke aanrijding tijdens Ezelsfeesten in Kuurne appeared first

Lees meer »

Verdrinking van jongen (7) uit Antwerpen tijdens schoolreis brengt pijnlijke herinneringen boven voor mama van Tristan uit Passendale

Een 7-jarige jongen van een school uit Antwerpen is gisteren verdronken in een zwemvijver van recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten tijdens een schooluitstap. Het ongeval roept pijnlijke herinneringen op aan Tristan Siegmund uit Passendale die begin juli 2017 verdronk in een recreatievijver in het Nederlandse Chaam.
The post Verdrinking van jongen (7) uit Antwerpen tijdens schoolreis brengt pijnlijke herinneringen

Lees meer »

KIJK. Nora Gharib toont nieuwe gewaagde haarkleur

Een week voor de zomervakantie echt van start gaat, heeft presentatrice en actrice Nora Gharib een nieuwe look. “Ik wil iets anders doen met mijn haar”, vertelt ze in een video op TikTok, waarna ze verschijnt met een wijnrode coupe. Op sociale media reageren BV-vrienden, zoals Laura Tesoro en Pommelien Thijs, laaiend enthousiast. “Stop, nu wil ik dit ook”, schrijft

Lees meer »

Brugse twintiger crasht tijdens joyride met wagen van vrouw die hem onderdak gaf: twaalf maanden voorwaardelijke celstraf

Een 21-jarige Bruggeling heeft van de rechter twaalf maanden voorwaardelijke celstraf gekregen voor een resem diefstallen. Zelfs de vrouw die hem onderdak verschafte, ontzag J.D. niet.
The post Brugse twintiger crasht tijdens joyride met wagen van vrouw die hem onderdak gaf: twaalf maanden voorwaardelijke celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familie moedigt Biden na debatdebacle aan om niet op te geven

De Amerikaanse president Joe Biden heeft na zijn moeizaam verlopen verkiezingsdebat met familie overlegd in Camp David. Hij trok zich met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen terug in dat buitenverblijf, bericht The New York Times. De familie van Biden moedigt hem volgens bronnen van de krant aan om niet op te geven.

Lees meer »

Deze leeftijdsgroep is het gelukkigst in ons land

Van alle Belgen zijn de studenten het gelukkigst. Dat achterhaalde statistiekbureau Statbel bij de nieuwste enquête naar het persoonlijk welbevinden en de levensomstandigheden. Al is erbij alle leeftijdsgroepen een toename in geluksgevoel waargenomen.

Lees meer »

Diksmuide voert dit najaar shop- en go-plaatsen in: “Zowel handelaars als seniorenadviesraad zijn vragende partij”

Op vraag van de handelaars en de seniorenadviesraad voert Diksmuide vanaf dit najaar shop- en go-plaatsen in. De plaatsen worden voorzien bij handelszaken in het stadscentrum, waar voornamelijk sprake is van een korte bezoektijd.
The post Diksmuide voert dit najaar shop- en go-plaatsen in: “Zowel handelaars als seniorenadviesraad zijn vragende partij” appeared first on KW.be.

Lees meer »