De mening van enkele bekende Vlamingen over het nieuwe belevingsmoment ‘Tabula Spectacula’: “Zo komt een mens nog eens in een kerk!”

Wat vonden de aanwezige bekende Vlamingen van het project ‘Tabula Spectacula’? We vroegen het aan enkele aanwezigen.

Bert Kruismans: “Machtig totaal spektakel en zo komt een mens nog eens in de kerk.”

Zangeres Petra en vriendin Joke © gsm Christophe

Petra & collega Joke : “Het plaatje klopt : Top artiesten op dans- en zanggebied, zeer mooie en leuke setting, en zeer lekker eten. “

Joyce De Troch © gsm Christophe

Joyce De Troch : “Het was super. We waren zeer verrast en werden gesoigneerd op alle gebied, zowel culinair als entertaiment.”

Veronique De Kock © gsm Christophe

Veronique De Kock : “Dat was de max. De naam van het concept was wat mysterieus, maar ik ben enorm onder de indruk van het totale plaatje.”

Maarten Blommaert © gsm Christophe

Maarten Blommaert, schepen van ruimtelijke ordening in de stad Aalst : “Het is nu al zes maanden dat er evenementen doorgaan in de gewezen Heilig Hart Kerk. Deze avond was cultuur van de bovenste plank, een spectaculair evenement. Ik ben trots dat dit bij ons doorgaat hier in Aalst, maar dit top concept zou zeker aanslaan in alle Vlaamse grootsteden.”

Grace Khuabi © gsm Christophe

Grace Khuabi (winnares The Voice 2021): “Ik woon nu zelf zes maanden in Aalst en dit is een zeer leuke stad. Het was een fenomenaal spektakel. Ik ben omver geblazen. Het is een nieuwe wereld die voor mij is open gegaan.”

Aaron De Groeve © gsm Christophe

Aaron De Groeve: “Ik ben zeer verrast. Het is de eerste keer dat ik zo iets meemaak. Het was gewoonweg prachtig.”

Tomasz Radzinski © gsm Christophe

Tomasz Radzinski, gewezen voetballer van Anderlecht: “Spektakel van de bovenste plank. Ik zou zeggen: iedereen moet dit gezien hebben. Wat een topavond was dat!”

Gregory Langen © gsm Christophe

Gregory Langen (deelnemer aan de show) en afkomstig uit Gullegem: “Het is helemaal iets anders, maar volledig mijn ding. Na het dessert was het voor mij zeer pittig. Dat waren immers vijf verschillende showtjes. We moesten ons dus vlug verkleden en terug op het podium, maar dit doe ik graag. Wat ik van de locatie en het concept vind? Deze locatie is WAUW en het totaalplaatje klopt. Het is een topevenement. Ik ben dankbaar dat ik er mijn steentje mag aan bijdragen.”

Onder de aanwezigen bemerkten we ook Jef Vermassen, Jens Van Goethem, Margaux Deckers, Megane Moerenhout… (PADI & Christophe)

Info en tickets: www.tabulaspectacula.be

The post De mening van enkele bekende Vlamingen over het nieuwe belevingsmoment ‘Tabula Spectacula’: “Zo komt een mens nog eens in een kerk!” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Historische orkaan Beryl nadert Caraïben: “nog nooit zo vroeg een zware orkaan van categorie 4″

Meteorologen kijken vol verbazing toe naar wat er zich momenteel afspeelt in de Atlantische Oceaan. De tropische cycloon Beryl is daar in een razendsnel tempo uitgegroeid tot een zware orkaan. Eentje van categorie 4 met windsnelheden tot 210 kilometer per uur. Het is nog maar de tweede tropische cycloon die een naam krijgt dit seizoen en meteen ontwikkelt hij zich

Lees meer »

EXCLUSIEF. Fabio Jakobsen toont de littekens die het verhaal van zijn carrière vertellen: “Ik ben wel een taaie, denk ik”

“Wielrennen is geen sport voor kleinzerige mensen”, zegt Fabio Jakobsen (27). Zijn lijf is het bewijs. In Polen raakte hij tien tanden en een deel van zijn neus kwijt – hij werd voor dood opgeraapt van de straat. Op zijn knieën en armen hebben valpartijen “spoor over spoor” nagelaten. En toch gaat hij in deze Tour de France weer op

Lees meer »

Geen cassatieberoep tegen vrijspraak juwelier die overvaller doodschoot

De vrijspraak door het Gentse hof van beroep van de juwelier die in 2018 een overvaller doodschoot in de Gentse deelgemeente Oostakker, is definitief. Het openbaar ministerie tekent geen cassatieberoep aan tegen de vrijspraak wegens onweerstaanbare dwang, bevestigt het Gentse parket-generaal. De juwelier had in eerste aanleg nog tien maanden cel met uitstel gekregen.

Lees meer »

Hoe verlopen de Franse parlementsverkiezingen vandaag?

Frankrijk trekt vandaag naar de stembus voor de eerste ronde van de vervroegde parlementsverkiezingen. Drie grote blokken strijden in de hoop om na de tweede ronde het land te leiden: Rassemblement National (uiterst rechts), Nouveau Front Populaire (links en uiterst links) en daartussenin Ensemble van president Macron.

Lees meer »

Verkoper nieuw op lijst van knelpuntberoepen in Brussel

De lijst van knelpuntberoepen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest telt nog 102 beroepen, iets minder dan vorig jaar. Onder meer winkelverkopers, torenkraanbestuurders en gevelrenoveerders werden aan de lijst toegevoegd, zo meldt de Brusselse arbeidsbemiddelingsdienst Actiris maandag.

Lees meer »

Nieuwe cultuurbrochure Moorslede bevat weer mix van mooie namen: “Interesse wordt elk jaar groter”

In GC De Bunder is de nieuwe cultuurbrochure voorgesteld. De cultuurdienst wist ook voor dit jaar enkele mooie namen vast te leggen. Zo zijn er verschillende theatervoorstellingen, maar komen ook de liefhebbers van comedy volop aan hun trekken. Onder andere Han Solo en Urbanus zakken af naar Moorslede.
The post Nieuwe cultuurbrochure Moorslede bevat weer mix van mooie namen:

Lees meer »

Tsjadische strijdkrachten doden 70 jihadisten rond Tsjaadmeer

Bij een militair offensief rond het Tsjaadmeer, dat grenst aan Nigeria, Kameroen en Tsjaad, zijn 70 jihadisten omgebracht. Dat heeft de Multinational Joint Task Force (MJTF), die bestaat uit troepen uit Benin, Kameroen, Nigeria, Niger en Tsjaad, aangekondigd. Het Tsjadische leger voerde ook lucht-, zee- en grondaanvallen uit op het gebied.

Lees meer »

Publicatie ‘Het geheugen als gebouw’ versterkt gelijknamige expo in Zwerfruimte Poortersloge in Brugge

Voor de groepstentoonstelling ‘Het geheugen als gebouw’ brengt Cultuurcentrum Brugge zes kunstenaars met Brugse roots samen in Exporuimte Poortersloge, tijdens Triënnale Brugge 2024 voor de gelegenheid omgedoopt tot Zwerfruimte Poortersloge. Bij de tentoonstelling hoort ook een boek met dezelfde titel.
The post Publicatie ‘Het geheugen als gebouw’ versterkt gelijknamige expo in Zwerfruimte Poortersloge in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »