ASSISEN. Eef, de liefdesrivale van Sally, heeft nog steeds relatie met Jurgen Vanhalst: “Tot op vandaag spraken wij nog nooit over de feiten”

Jurgen Vanhalst heeft één zekerheid: zijn vriendin Eef zal hem in de gevangenis niet laten vallen. De liefdesrivale van Sally Hautekeete (40) getuigde dat ze tot op vandaag nog nooit met hem over de feiten sprak. “Maar dat ligt niet aan hem, wel aan mij.”

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen

Fietsen, ontdekken en proeven. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe fietsroute ‘Fietsen met smaak’. Het project, een unieke samenwerking tussen Menen en het Franse Halluin, loodst fietsers langs een traject van 36 kilometer, op ontdekking in de streek.
The post Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klachten over woekerprijzen van fruitkraam uit Deurne stromen binnen: “Achteraf voelde ik mij stom dat ik zoveel betaald had”

Maar liefst 670 euro betaalde de schoonmoeder van Bo Van Hoecke afgelopen weekend op een braderij in het Oost-Vlaamse De Klinge voor vier zakjes fruit. Ook Tommy Bernard (34) getuigde over het hallucinante bedrag dat hij betaalde aan het fruitkraam uit Deurne. Hun verhalen leven duidelijk onder marktgangers, want van over heel Vlaanderen kreeg onze redactie reacties toegestuurd.

Lees meer »

Southgate en Engelse spelersvrouwen bekogeld met bier en andere projectielen: grimmige sfeer bij Engeland

Moesten de Rode Duivels het na de alles behalve zaligmakende draw tegen Oekraïne doen met boegeroep, dan was de reactie van de Engelse fans na de trieste bedoening tegen Slovenië (0-0) nog wat anders. Niet alleen bondscoach Gareth Southgate kreeg bierbekers naar zich gegooid toen hij de fans ging bedanken, ook de Engelse spelersvrouwen zagen hoe “vanuit alle hoeken” bekers

Lees meer »

Oprichter Antwerps modemerk reageert op faillissement: “Mocht ik 50 jaar zijn, ik zou Gigue terugkopen”

Gigue is door het faillissement van Duror Fashion Group het slachtoffer geworden van “te veel management”. Dat zegt oud-designer Jo Wyckmans (79). De oprichter van het merk was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie. In 2017 kwam zijn Gigue in handen van Duror, de groep die modemerk Terre Bleue oprichtte. “Toen zag ik het onheil

Lees meer »

DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’

Het Guldensporencollege DAS in Kortrijk lanceert de nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’. “Het is een theoretisch artistiek-creatieve richting met een doorstroomfinaliteit. Wanneer je afstudeert, heb je dus een stevige basis en zijn er verschillende mogelijkheden in zowel professionele als academische bacheloropleidingen”, legt directeur Inge Gorré uit.
The post DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’ appeared first

Lees meer »

Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft”

Zaterdag werd de titel van ereburger van Nieuwpoort uitgereikt aan Godelieve Vieren. Ze krijgt de bijzondere erkenning omwille van haar sociocultureel, politiek en toeristisch engagement in de voorbije decennia. Godelieve Vieren is de 23e ereburger van Nieuwpoort.
The post Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft” appeared

Lees meer »

Antwerpen wil fietsdiefstallen tegengaan met nieuwe afgesloten fietsparkings

In Antwerpen zijn de eerste afgesloten fietsparkings geopend. De stad wil daarmee mensen stimuleren om verschillende duurzame vervoersmiddelen te combineren. Zo kan je nu bijvoorbeeld met de fiets tot de tramhalte aan Olympiade rijden, je fiets daar veilig achterlaten in de afgesloten fietsparking en vervolgens met de tram je reis verderzetten. Fietsen zouden er ook minder makkelijk gestolen kunnen worden.

Lees meer »

Vuistregels voor je kind het water in gaat: “Op twintig seconden kan het al te laat zijn”

Het diepe water brengt heel wat gevaren met zich mee voor jonge kinderen. Vorige week verdronk een jongen van zeven tijdens een schooluitstap, en zaterdag bezweek een peuter nadat hij in een zwembad belandde. Om zich voor zulke drama’s te behoeden, leert Tine Sleurs studenten lichamelijke opvoeding hoe ze kinderen zelfredzaam in het water kunnen maken. Aan HLN deelt ze

Lees meer »