“Wij keken naar porno zoals naar Tom & Jerry”: zeventiger riskeert tien jaar cel voor jarenlang kindermisbruik

Als ‘rijke Amerikaan’ won A.B. (72) het vertrouwen van een kroostrijk gezin uit Tervuren. Voor vier van de zes kinderen betekende dit de start van jarenlang seksueel misbruik. Onder het mom van biologieles had de man betrekkingen met het 16-jarig kindermeisje voor de ogen van zijn piepjonge slachtoffers. Met de dochter van het gezin ging de zeventiger zelfs nog een hele stap verder.

Meer krantenkoppen in België

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »

Bekende fietsenzaak moet monsterboete van 13 miljoen euro betalen na “bewuste fraude” met Chinese fietsen: “Totaal gebrek aan respect voor de regels”

Fietsenzaak Prestige uit Wetteren is veroordeeld tot een boete van 13,6 miljoen euro. Ze zou douanekosten ontdoken hebben bij de invoer van elektrische fietsen uit China. De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen spreekt van “ernstige, al dan niet georganiseerde fiscale fraude, die zorgt voor oneerlijke concurrentie”.

Lees meer »

Bouw kaartershuisje in Koning Albert I-park Blankenberge gestart

Vrijdagmorgen werd in Blankenberge de eerste spadesteek gegeven voor het nieuwe buurpaviljoen de Roeschaert, het kaartershuisje in de volksmond. Op de huidige locatie in het Koning Albert I-park komt een volledig nieuw gebouw.
The post Bouw kaartershuisje in Koning Albert I-park Blankenberge gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij flirtte met Monica Lewinsky.” Wie leidt het presidentiële debat en wordt nu al van partijdigheid beticht door Trump?

Hoe eerlijk wordt het debat van vannacht tussen Joe Biden en Donald Trump? Dat staat onder leiding van twee journalisten die volgens Trump schandelijk partijdig zijn. Vooral Jake Tapper, die hem al met Hitler vergeleken zou hebben. Wat is daar van aan? En hoe neutraal is zijn collega Dana Bash? Het valt alvast niet te ontkennen dat Tapper ooit heel

Lees meer »

Vier personen opgepakt voor plannen van staatsgreep in Oekraïne

In Oekraïne zijn zondag vier personen opgepakt die ervan verdacht worden dat ze een staatsgreep wilden plegen in Kiev. De groep zou al enige tijd in de weer zijn geweest met het posten van berichten op sociale media om de huidige Oekraïense regering in diskrediet te brengen. Daarin werd onder meer opgeroepen tot een staatsgreep.

Lees meer »

Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie”

Bruno Vandorpe, Kevin Waelkens en Stephen Glabeke uit Zwevegem starten op zaterdag 13 juli aan de zevendaagse Budapestrally. Met hun opgesmukte Audi moeten deze drie vrienden op deze roadtrip ook zoveel mogelijk opvallen, wat hen wel aardig zal lukken.
The post Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie” appeared first on KW.be.

Lees meer »