Vzw OLV Gasthuis, vzw Gast en Thuis zetten medewerkers in de bloemetjes

Medewerkers van vzw OLV Gasthuis, vzw Gast en Thuis werden tijdens het jaarlijkse Feest van de Medewerker in de bloemetjes gezet. Op donderdag 19 oktober wordt er gezocht naar extra medewerkers tijdens het jobcafé.

“Binnen de dienstverleningen van vzw OLV Gasthuis en vzw Gast en Thuis zijn wij dag na dag samen betekenisvol. We bieden warme zorg aan de bewoners van onze woonzorgcentra, aan de gasten van ons centrum voor dagverzorging en aan de mensen thuis via thuisverpleging en poetshulp. Tijdens ons jaarlijks Feest van de Medewerker vieren wij de medewerkers met 10, 15, 20, 25, 30 en 35 jaar dienst. Het is dankzij ons hartverwarmend team dat wij onze visie waarmaken”, klinkt het bij Onze-Lieve-Vrouw-Gasthuis.

“Wij willen ook een open huis zijn. Wil je kennismaken met ons, onze medewerkers en onze visie? Kom dan langs tijdens ons OLVG Jobcafé op donderdag 19 oktober, van 18.30 tot 20.30 uur in de cafetaria van wzc OLV Gasthuis langs Ieperstraat 130 in Poperinge.”

The post Vzw OLV Gasthuis, vzw Gast en Thuis zetten medewerkers in de bloemetjes is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Voor één keer spreken we de inwoners van de meest chique wijk van het land: Knokke-Zoute. “Het is een stukje paradijs voor wie het nog kan betalen”

Knokke wil het unieke karakter van het Zoute bewaren: aan de kronkelende smalle paadjes en witte villa’s met rode dakpannen mag niet geraakt worden. Kortom, het Zoute wordt mogelijk nóg wat exclusiever. Maar wie zijn de mensen die er wonen nu écht? Welke clichés kloppen en welke niet? In witte sneakers en met een hemelsblauw linnen hemd trokken we op

Lees meer »

Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge

De patiënten van het Psychotherapeutisch Centrum Rustenburg in Brugge hebben een bedrag van 1.058,40 euro ingezameld voor TEJO Brugge, een organisatie waar jongeren gratis en anoniem terechtkunnen voor therapeutische hulp.
The post Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »