Uitbater Kris (43) verwelkomt dinsdag eerste klanten na overname Delhaize Knokke

Dinsdag 17 oktober verwelkomt de nieuwe uitbater van Delhaize Knokke in de Kustlaan zijn klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, de 39 medewerkers en de klanten van Delhaize in Knokke.

Vanaf morgen staat Kris Bonne (43) aan het roer van Delhaize Knokke en hij brengt heel wat ervaring mee. Zijn passie voor retail ontstond in de AD Delhaize in Assebroek, waar hij drie zomers op rij aan de slag was als jobstudent, als verantwoordelijke voor de categorie dranken. Toen al kriebelde het om ooit een eigen winkel uit te baten. Nadat hij eerst aan de slag was als gerant in de Proxy Delhaize Heuvelpoort en vervolgens samen met zijn jeugdvriend de AD Delhaize in Zwijnaarde overnam, gaat nu een nieuwe droom in vervulling.

“Toen ik de aankondiging van Delhaize in maart van dit jaar hoorde, heb ik mijn kans gewaagd. Ik heb meteen interesse getoond in een aantal winkels in en rond Brugge om uiteindelijk terecht te komen bij de winkel in Knokke.” Kris omschrijft zichzelf als een een echte leeuw: een ondernemer met een hart voor de klanten, de medewerkers én Delhaize zelf. “Ik kijk enorm uit naar dit nieuwe hoofdstuk en heb veel vertrouwen in de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat ik – samen met mijn topteam – een succes ga maken van deze winkel.”

Vertrouwen

En ook het team van Delhaize Knokke is er klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Kris en leerde hij ons en de supermarkt kennen”, vertelt medewerker Annick Coudeville. “De onzekerheid die vaak gepaard gaat met verandering, heeft ondertussen plaatsgemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe hoofdstuk.”

“Ik wil er voor zorgen dat de mensen zich hier thuis voelen en op de meest comfortabele manier hun boodschappen kunnen doen”

Als nieuwe uitbater van de Delhaize in Knokke heeft Kris al een aantal ideeën om de winkelervaring van zijn klanten nog te verbeteren. “Er zullen aanpassingen komen aan de kassazone en ook het onthaal dat nu veel plaats inneemt wordt kleiner”, vertelt hij.

Kris is vastberaden om samen met zijn hele team te bouwen aan een winkel voor de Knokkenaar. “Buurtbewoners die bij de concurrentie hun boodschappen doen omdat ze bij ons iets niet terugvinden, dat kan niet”, zegt hij. “Ik zal vanaf het eerste moment goed luisteren naar de klanten, feedback vragen, ideeën vragen om er voor te zorgen dat mensen zich hier thuis voelen en op de meest comfortabele manier hun boodschappen kunnen doen.” (MM)

Delhaize Knokke bevindt zich in de Kustlaan 34 in Knokke. De openingsuren blijven voorlopig onveranderd en zijn als volgt: maandag tot donderdag van 8 uur tot 20 uur; vrijdag van 8 uur tot 21 uur, zaterdag van 8 uur tot 20 uur. Gesloten op zondag, maar vanaf begin volgend jaar zal de winkel ook op zondag geopend zijn.

The post Uitbater Kris (43) verwelkomt dinsdag eerste klanten na overname Delhaize Knokke is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Belgische verdachten in verdwijning Vlaams koppel op Tenerife verzetten zich niet langer tegen uitlevering aan Spanje

Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23), de twee Belgische verdachten van de verdwijning van Marc Olbrechts en de verdwijning en de dood van Laura Trappeniers op Tenerife, verschijnen donderdag voor de raadkamer in Brussel. Die moet zich buigen over hun uitlevering aan Spanje. Volgens hun advocaat zullen de twee zich daar niet langer verzetten.

Lees meer »

Hij was haar grote jeugdliefde, maar hun relatie liep toch op de klippen: het liefdesparcours van Julia van K3 en haar ex Ben

“Na zo’n romantisch gebaar moeten we wel bij elkaar blijven.” Zo’n 2,5 jaar geleden verraste Ben ‘zijn’ Julia nog met een grote ruiker rozen op haar allereerste K3-show. Inmiddels is gebleken dat de twee niet langer een koppel vormen. Afgelopen weekend bevestigde de K3-zangeres op de première van ‘Sneeuwwitje’ dat ze al een half jaar single is. Een overzicht van

Lees meer »

Michiel Van Daele (75) is nieuwe ereburgemeester van Tielt: “Belang van stad en inwoners moet altijd op de eerste plaats staan”

Michiel Van Daele, die tussen 1995 en 2011 burgemeester was van Tielt, krijgt de titel van ereburgemeester. We gingen praten met de kersverse ereburgemeester over heden, verleden en toekomst. “Altijd heb ik het compromis gezocht. Een kwestie van water bij de wijn doen. Vaak tot er geen druppel wijn over was”
The post Michiel Van Daele (75) is nieuwe

Lees meer »

Steeds dezelfde schokkende show, maar toch blijven ze stadions uitverkopen: waarom Rammstein zo populair is

Als straks ‘die Sonne brennt’ over Oostende, wachten de bandleden van Rammstein opnieuw 50.000 vurige fans en vestigen de Duitsers een ongezien record. “Rammstein verkocht in vijf jaar 400.000 tickets in ons land voor dezelfde stadionshow.” Dat terwijl de controverse rond zanger Till Lindeman en vermeend seksueel misbruik nog maar net is gaan liggen en de shockrockers al jaren teren

Lees meer »

EXCLUSIEF. Reuzengrote vol-au-vent en Bart De Wever als special guest: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde en ondernemer, Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid enkele details: “We hebben een hele grote vol-au-vent-koek laten maken in plaats van een bruidstaart, en Bart De Wever liet ons op

Lees meer »

Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf leren kaleien”

Vakmensen en doe-het-zelvers kunnen sinds kort voor hun verf- en kaleiproducten terecht bij Rejan Paints in de Oostendse Steenweg 131 in Brugge. “We bieden niet alleen de producten aan, maar ook begeleiding aan particulieren die zelf willen kaleien”, zegt zaakvoerster Karmen Goemaere.
The post Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf

Lees meer »