Na onvergetelijk vrijgezellenfeest met Lotte Kopecky: huis Victor (29) geblokkeerd door 158 bierbakken na trouwfeest

Toen Victor Benoot (29) en Margo Pardou (27) afgelopen zondagochtend thuiskwamen van hun trouwfeest raakten ze niet binnen in hun woning in een wijk in de Ieperse deelgemeente Brielen. De voordeur, garage, het raam en grootste deel van de voorgevel waren gebarricadeerd met bierbakken.

“We moesten rond kwart voor vijf ’s ochtends een aantal bakken verzetten om in ons huis te raken”, lacht het koppel, dat de grap wel kon smaken. Het initiatief kwam van een groep vrienden onder wie Thijs Delzeyne.

“We konden het huwelijk van dit topkoppel niet zomaar laten passeren”, vertelt Thijs. “We wilden hen een ludiek cadeau geven en hun huis versieren. Daarom dacht ik direct aan leeggoed. We begonnen met 140 bakken, maar uiteindelijk moesten we nog 18 bakken bij gaan halen om het ‘af’ te maken.”

Lotte Kopecky

De vriendengroep van Victor vierde een paar weken geleden zijn vrijgezellenfeest in Gent, waar op dat moment de fandag plaatsvond van de wielrenster Lotte Kopecky. Vanop hun bierfiets begon de groep te zingen voor Lotte, die plots bij hen op de bierfiets kroop. Het moment werd vastgelegd door het wielerteam van Lotte, waarna Victor en co even viraal gingen op sociale media.

“We hadden Lotte gecontacteerd met de vraag of ze zin had in een acte de présence op het huwelijksfeest afgelopen weekend, maar ze heeft vriendelijk geweigerd”, besluit Thijs. (TP)

The post Na onvergetelijk vrijgezellenfeest met Lotte Kopecky: huis Victor (29) geblokkeerd door 158 bierbakken na trouwfeest is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Helft Zwitsers ziet Eurovisiesongfestival daar niet zitten

Bijna de helft van de Zwitsers ziet het niet zitten dat hun land komend jaar het Eurovisie Songfestival organiseert. Dat blijkt volgens de krant ‘Blick’ uit een peiling onder 25.000 mensen. Zwitserland is komend jaar verantwoordelijk voor de organisatie, omdat het land dit jaar heeft gewonnen.

Lees meer »

Stad Gent verstrengt criteria van contracten met externe poetsfirma’s in scholen, na klachten van hoge werkdruk 

De stad Gent heeft de contracten met externe poetsfirma’s aangepast met strengere criteria over personeels- en welzijnsbeleid. Dat doet ze nadat er afgelopen maanden klachten gekomen waren over een te hoge werkdruk bij het personeel. De nieuwe contracten gaan volgend jaar in. De stad draait de besparing ook deels terug en maakt opnieuw extra budget vrij voor de schoonmaak.

Lees meer »

Burgemeester Jan Morbee (Gemeentebelangen) onthult team voor gemeenteraadsverkiezingen in Knokke-Heist… mét steun van Valéry Lippens

Tijdens de officiële opening van de tentoonstelling ‘Photography Exhibition by Valéry Lippens’ stelde burgemeester Jan Morbee de kandidaten van Gemeentebelangen voor die in oktober zullen opkomen in Knokke-Heist. “De lijst bestaat uit ervaren schepenen en gemeenteraadsleden, voor de helft aangevuld met nieuwe mensen uit alle deelgemeenten en van alle leeftijden. De positieve sfeer was duidelijk voelbaar en het viel op

Lees meer »

Koffie, kranten en boeken

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post Koffie, kranten en boeken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze gerechtsjournalist fileert de malaise bij West-Vlaams gerecht: “Vrouwe Justitia gaat met kopzorgen op vakantie”

Het gerechtelijk jaar 2023-2024 sluit vandaag af en voor velen binnen Justitie in West-Vlaanderen is dat met gemengde gevoelens. Het gesjoemel op het magistratenexamen in januari is een spijkerbom gebleken die een interne strijd aanwakkert binnen het West-Vlaamse parket en een domper op de toekomst zet. Bovendien heerst twijfel over de grondigheid waarmee het strafonderzoek naar de fraude gevoerd wordt.<br

Lees meer »