LIVE RODE DUIVELS-ZWEDEN. U hoopt op Vermeeren als vervanger van Onana – Laatste kans op Zweedse EK-kwalificatie lijkt weg

Nu de EK-kwalificatie veilig is gesteld, gaan de Rode Duivels vanavond op zoek naar groepswinst. Bij een zege tegen Zweden is België altijd zeker van de eerste plaats. U kan de aanloop naar de match en de wedstrijd zelf op de voet volgen in onze liveblog. De partij is deze avond ook LIVE te bekijken op VTM!

Meer krantenkoppen in België

Orkaan Beryl zet koers naar Jamaica en Kaaimaneilanden: “Levensbedreigende orkaanwind en stormvloeden verwacht”

Orkaan Beryl heeft bij zijn doortocht in het oosten van de Caraïben heel wat schade aangericht. Verschillende kleinere eilanden lijken onbewoonbaar, volgens de plaatselijke overheid, er zijn ook slachtoffers gevallen. Intussen zet Beryl koers naar Jamaica en de Kaaimaneilanden. Jamaica zou recht op het pad van de orkaan liggen, er wordt gewaarschuwd voor levensbedreigende orkaanwinden en stormvloeden.

Lees meer »

“Ik ben nogal chaotisch, dus ik moet me goed voorbereiden”: zo brengen onze BV’s hun vakantie door (deel 2)

Vakantie, dat staat voor veel mensen gelijk aan zon, zee en strand. Maar wat zijn de vakantieplannen van onze BV’s? Hoe proberen ze te ontspannen na een druk jaar? Onder meer Dimitri Vegas, Tanja Dexters en Zita Wauters verklappen hun ultieme vakantietips. “Verschillende plekken van de wereld zien en er niet zelf voor betalen … Dat is het voordeel aan

Lees meer »

Damberdvrienden huldigen kampioenen

Bij kaartclub de Damberdvrienden met als lokaal ’t Damberd in de Gentsestraat, vond de jaarlijkse kampioenenviering plaats.
The post Damberdvrienden huldigen kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit zijn de populairste mannen- en vrouwennamen in jouw gemeente

Olivia en Noah waren ook vorig jaar de populairste voornamen in Vlaanderen. Dat blijkt uit cijfers van Statbel. Bij de meisjes staat Olivia al vijf jaar onafgebroken aan de leiding. Emma staat op twee, Louise op drie. Noah is sinds 2020 de populairste jongensnaam, gevolgd door Arthur en Liam. Bij de familienamen komen Peeters, Janssens en Maes het meest voor.

Lees meer »

Nederlandse Westerscheldetunnel tolvrij voor auto’s vanaf 2025

Het parlement van de Nederlandse provincie Zeeland heeft unaniem ingestemd met het tolvrij maken van de Westerscheldetunnel voor automobilisten en motorrijders. Vanaf 1 januari 2025 hoeven zij geen geld meer te betalen om door de 6,6 kilometer lange tunnel tussen Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen te rijden.

Lees meer »

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »