Joeri (36) zit in de cel op verdenking van de moord van zijn vrouw Zoë (33), vrienden getuigen: “Plots was hij heel positief, vreemd”

“Joeri is een goeie gast, maar je hebt hem best niet tegen je.” Joeri J. (36) zit sinds vorige week in de cel op verdenking van moord op zijn vrouw. De 33-jarige Zoë Snoeks stierf na een ‘ongelukkige val’ van een rots, maar nu vermoeden speurders dat hij haar moedwillig de afgrond in duwde. Portret van een teruggetrokken man die niet vies was van ‘louche zaakjes links en rechts’, overspel en een tikje decadentie.

Meer krantenkoppen in België

Oplossing voor zandberg die al jaren in de weg ligt in Zeebrugge

Het havenbestuur heeft een plan voor het wegwerken van 1,4 miljoen kubieke meter zand dat in de weg ligt van autobehandelaar ICO. Die berg van maar liefst 32 hectare komt van een kwarteeuw graafwerken voor de havenontwikkeling. Maar ook de volgende jaren is er nog een massa overtollige grond op komst.
The post Oplossing voor zandberg die al jaren

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Zilver! Ewoud Vromant rijdt fantastische tijdrit, maar botst opnieuw op Fransman Léauté

Ewoud Vromant (40) heeft een tweede medaille gepakt op de Paralympische Spelen. Na het zilver in de achtervolging op de piste legde hij ook in de tijdrit beslag op de tweede plaats. Opnieuw hield de Fransman Alexandre Léauté hem van het allerhoogste. De medailleteller van ons land staat inmiddels op vier. Vandaag komen er nog heel wat medaillekandidaten in actie.

Lees meer »

Wat is de Philadelphi-corridor en waarom wil de Israëlische premier Netanyahu die koste wat kost in handen houden?

De Israëlische premier Netanyahu wil van geen wijken weten: Israël heeft de Philadelphi-corridor in handen en zal die controle behouden. De discussie over het zeggenschap over het grensgebied gooit roet in het eten van de onderhandelingen tussen Israël en Hamas. Binnen en buiten Israël krijgt het stugge standpunt van Netanyahu kritiek. Waarom is die corridor zo belangrijk voor hem?

Lees meer »

Gemeente Heuvelland ondersteunt lokale verenigingen met zonnepanelen

Deze week werden op een aantal locaties in Heuvelland door de gemeente zonnepanelen geplaatst. “We installeerden de voorbije jaren al heel wat zonnepanelen op onze gebouwen. Zo voorzien we onze eigen diensten en de OC’s van duurzame energie”, aldus burgemeester Wieland De Meyer.
The post Gemeente Heuvelland ondersteunt lokale verenigingen met zonnepanelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wisselvallig en warm

Vandaag, na wat ochtendnevel, wisselen wolken en zon elkaar af. Na de middag komen er buien, mogelijk plaatselijk ook onweer. Tussen de buien komen ook droge periodes voor met opklaringen; op sommige plaatsen blijft het doorlopend droog. Bij een tot matig aanspannende zuidwestenwind wordt nog warme lucht aangevoerd, die temperaturen tot 27 graden brengt. Vanavond vallen nog enkele buien, hier

Lees meer »

KIJK LIVE. Williams wint weer, kijk hier als HLN-abonnee naar de nabeschouwing van rit 3 in de Ronde van Groot-Brittannië

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »

LIVE TOUR OF BRITAIN. Soudal Quick-Step maakt jacht op drie leiders, krijgen we een nieuwe spurt?

De teller voor Soudal-Quick.Step staat intussen op twee. Paul Magnier sprintte al twee keer naar de zege in de Tour of Britain dankzij uitstekend werk van Remco Evenepoel. Helpt de dubbele olympisch kampioen zijn ploegmaat naar een derde zege in een nieuwe vlakke etappe rond Northampton? Mis niets van de actie via onderstaande liveblog en kijk hier als HLN-abonnee naar

Lees meer »