Tv-maker en tattooartiest Tijs Vanneste: ‘Ik vind het erotisch dat ik mijn vrouw niet begrijp’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Drie jonge Franse autodieven op heterdaad betrapt: blanco autosleutels en decoder in auto gevonden

De politie kon dinsdagochtend drie jonge Franse autodieven arresteren toen die na een dubbele poging om een wagen te stelen wegvluchtten in Kortemark. In hun wagen werden blanco sleutels voor wagens van Franse merken én een decoder om signalen van ‘keyless-entry’ auto’s om te zetten. Vorige week werden zo nog drie auto’s op één nacht gestolen in Veurne.

Lees meer »

De middeleeuwen in Oosthof

Het tweede Middeleeuws Festival op zaterdag 13 en zondag 14 juli brengt maar liefst 700 deelnemers en ruim 50 internationale handelaars naar Snellegem en het Oosthof. Zelfs de Rode Ridder zal er een weekendje vertoeven.
The post De middeleeuwen in Oosthof appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen genade voor hoogbejaarde drugsdealer die in Oostkamp geklist werd: ‘Bertje de cannabisboer’ krijgt twee jaar effectieve celstraf

Terwijl veel van zijn leeftijdsgenoten hun dagen in een rustoord slijten, zoekt Albert M. (81) liever de spanning op. Liefst 36 jaar na zijn eerste veroordeling en op een zucht van zijn 82ste verjaardag kreeg de Nederlander – in het drugsmilieu bekend als ‘Bertje de cannabisboer’ – opnieuw twee jaar effectieve celstraf. “Hij trekt totaal geen lessen uit zijn eerdere

Lees meer »

Dit zijn de populairste mannen- en vrouwennamen in jouw gemeente

Olivia en Noah waren ook vorig jaar de populairste voornamen in Vlaanderen. Dat blijkt uit cijfers van Statbel. Bij de meisjes staat Olivia al vijf jaar onafgebroken aan de leiding. Emma staat op twee, Louise op drie. Noah is sinds 2020 de populairste jongensnaam, gevolgd door Arthur en Liam. Bij de familienamen komen Peeters, Janssens en Maes het meest voor.

Lees meer »

KIJK. Ondanks hevige regen van afgelopen maanden: het festivalterrein van Rock Werchter ligt er prima bij

Donderdag start de 48ste editie van Rock Werchter. Het festivalterrein heeft de regen van de afgelopen maanden goed doorstaan; slechts hier en daar zijn enkele modderplekken te bespeuren. De organisatie, Live Nation, heeft dan ook extra hard gewerkt. “Er is water weggepompt en er zijn stukken terrein verhard”, vertelt woordvoerder Nele Bigaré. VTM NIEUWS kreeg al een rondleiding op het

Lees meer »

KIJK. “Verwend nest”: journalist op de tenen getrapt door geïrriteerde De Bruyne, die nadien Tedesco steunt: “Bondscoach is geen thema”

“Het was het plan van de trainer.” In zijn diepe teleurstelling over de uitschakeling analyseerde aanvoerder Kevin De Bruyne (33) met een eerlijke blik nog eens het EK. De interpretatie van zijn woorden laat hij aan de lezer van dit stuk. “Onze zes toernooien waren mislukkingen.” Tussenin vloekte hij op ‘a stupid question’, een stomme vraag.

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde Franse parlementsverkiezingen

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij haalde 33 procent van de stemmen binnen. Dat melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »

Ook Stefaan Vandecasteele blij met vernieuwde Bergstraat: “Mooiste laan van Kortrijk”

Op 3 juli werd de vernieuwde Knokstraat en Bergstraat terug opengesteld voor verkeer en werden de straten feestelijk geopend met de buurt. Buiten enkele handelaars die zich verder niet wilden uitspreken, reageert de buurt positief. “Dit was ook nodig voor de verkeersveiligheid in Aalbeke”, zegt vierde generatie zaakvoerder Stefaan van Vandecasteele Houtimport.
The post Ook Stefaan Vandecasteele blij met

Lees meer »