Roularta zwaait Frank Dewaelsche uit

Op een stemmige pensioenreceptie nam Roularta Media Group afscheid van Frank Dewaelsche. Frank is gegradueerde in de topografie, maar ging in 1985 bij Roularta in de drukkerij aan de slag omdat hij moest wachten tot er bij de middenjury een examen voor landmeter werd uitgeschreven. Door het drieploegenstelsel had hij voldoende tijd vrij om zich op het examen voor te bereiden en daarna ook zijn stage te doen als landmeter. Toen hij dit diploma op zak had, besloot hij om toch in de drukkerij aan de slag te blijven en dit te combineren met de job van landmeter als zelfstandige in bijberoep. Later werd hij bij Roularta operator aan de platenkopie. Nu is de tijd aangebroken om het wat rustiger aan te doen, samen met zijn vrouw Katrien Synhaeve. Ze hebben een zoon, die in New York woont, en een dochter. We zien Frank hier samen met CEO Xavier Bouckaert en voorzitter Rik De Nolf van Roularta Media Group. (JR)

The post Roularta zwaait Frank Dewaelsche uit is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

46ste stratenloop in Koolskamp

In Koolskamp vond de 46ste stratenloop plaats. Bij de 4,2 km ontvingen de eerste dame en de eerste heer een attentie: Justine Tinck en Cedric Nelis.
The post 46ste stratenloop in Koolskamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Evenepoel klaar voor nieuwe clash met kersvers wereldkampioen Pogacar, zo meteen volgt de start

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Deel sociale woonwijk Oud Park Wervik maakt plaats voor 2 appartementsblokken en 12 flats: “Het gaat om de oudste woningen in de wijk”

In de Christuslaan worden op de sociale woonwijk Oud Park in Wervik 23 oude woningen gesloopt. De huizen gelegen tussen de Dokter Dumont- en Mesenstraat zijn niet meer comform met de huidige normen. “De woningen worden in twee fasen gesloopt en maken plaats voor 24 appartementen”, zegt algemeen directeur Sonny Ghesquière van Woonmaatschappij !Mpuls Menen-Wervik.
The post Deel sociale

Lees meer »

Twintiger veroordeeld voor verspreiding naaktbeelden ex-vriendinnetje: “Plots kregen vrienden en kennissen die filmpjes”

Na het einde van hun relatie verspreidde een toen 19-jarige jongeman uit Moorslede naaktfoto’s en -filmpjes van zijn 15-jarig vriendinnetje. Het kwam hem vandaag op een straf te staan.
The post Twintiger veroordeeld voor verspreiding naaktbeelden ex-vriendinnetje: “Plots kregen vrienden en kennissen die filmpjes” appeared first on KW.be.

Lees meer »