Hubert Vlaeminck en Irmina De Maertelaere zijn een gouden paar

Hubert Vlaeminck en Irmina De Maertelaere uit de Nieuwstraat in Waarmaarde trouwden op 4 juli 1973 voor de wet en op 21 juli 1973 voor de Kerk. Hubert is geboren op 10 januari 1949, Irmina op 26 februari 1956. Hubert werkte achtereenvolgens als ijzervlechter en kraanmachinist bij Willy Naessens. Zijn hobby’s zijn vinken zetten en vissen. Irma werkte achtereenvolgens als metaalarbeidster bij de firma Opsommer en gemachtigde opzichter bij de vroegere PWA. Ze hebben twee dochters, Livina en Tineke en twee kleinkinderen, Jordy en Jana. “Ons geheim van een lang huwelijk? Water bij de wijn doen en elkaar vrij laten in de hobby’s, maar ook zorg dragen voor elkaar”, zeggen ze. (foto ELD)

The post Hubert Vlaeminck en Irmina De Maertelaere zijn een gouden paar is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Man aangehouden na uit de hand gelopen burenruzie: Jan in ziekenhuis overleden nadat hij door auto aangereden werd

Een jarenlange burenruzie in Ouwegem (Kruisem) is begin deze week tragisch afgelopen. Eén van de betrokkenen, Jan Clauwaert, werd op dinsdag 25 juni aangereden na alweer een ruzie. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij maandag overleden is. Meer info over de precieze omstandigheden van het ongeval ontbreekt, de aanrijder werd aangehouden.

Lees meer »

Wordt souschef van Boury ‘Eerste Kok van België 2025’?

Een van vijf finalisten, onder wie drie West-Vlamingen, van het concours Eerste Kok van België 2025 is Neal Descheemaecker (32), souschef van driesterrenrestaurant Boury. Hij werd door de leesjury van Club Prosper Montagné geselecteerd op basis van een recept met gerijpte varkensrug en kool.
The post Wordt souschef van Boury ‘Eerste Kok van België 2025’? appeared first on KW.be.

Lees meer »

SC Wielsbeke mikt op eindronde

Maandag begint KSC Wielsbeke aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een vijfde en een derde plaats wil de club straks minstens even goed doen.
The post SC Wielsbeke mikt op eindronde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Dirk De fauw: “De vzw Groen blokkeert de economische ontwikkeling van de Brugse regio”

Burgemeester van Brugge en ondervoorzitter van de Port of Antwerp-Bruges, Dirk De fauw, is niet te spreken de bezwaren die door de vzw Groen geformuleerd worden over de geplande nieuwe zeesluis in Zeebrugge. De milieuvereniging en de actiegroep Zeebrugge Onder Druk hebben bezwaren ingediend tegen het ontwerp voor de aanleg van een nieuwe zeesluis in Zeebrugge. Zij zijn niet tegen

Lees meer »

Boeing pleit schuldig aan fraude in dossier rond dodelijke crashes met 737 MAX-toestellen

De Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing pleit schuldig aan fraude in het dossier van 2 dodelijke vliegtuigcrashes met Boeing 737 MAX-toestellen, omdat het de voorwaarden van een eerdere schikking geschonden heeft. Daar kan een boete tot bijna een half miljard dollar aan vasthangen, meldt het Amerikaanse ministerie van Justitie. Met de deal vermijdt Boeing een publiekelijk strafproces.

Lees meer »

Na de collectieve ontslagen bij Audi Brussels: hoe is het gesteld met de auto-industrie in België?

De Audi-fabriek in Vorst lijkt haar laatste ademstoten uit te blazen. Tegen eind oktober worden er 1.410 banen geschrapt, met toeleveranciers erbij kan het aantal ontslagen oplopen tot 6.000. Een volledige sluiting behoort tot de mogelijkheden. Hoe is het zover kunnen komen en wat brengt de toekomst voor de auto-industrie in België? “Europa heeft te snel en te hard ingezet

Lees meer »

Stephan (64) uit Deerlijk neemt deel aan oldtimerhappening: “We hebben zon besteld”

Aan oude tractoren sleutelen, een oude boerenkar renoveren, aan treffens deelnemen en er zelfs op vakantie mee trekken. Dat is de grote hobby van Stephan Vandenbogaerde. De immer goedlachse Deerlijknaar neemt op zondag 14 juli met twee van zijn pronkstukken deel aan het oldtimertreffen in het kader van Vlaanderen Feest in het Gaverdomein.
The post Stephan (64) uit Deerlijk

Lees meer »

Janne Deleu met Belgian Young Yellow Tigers U18 naar EK

De Belgian Young Yellow Tigers U18 zijn momenteel in Roemenië voor hun deelname aan het Europees kampioenschap. Janne Deleu (16) uit Oostende maakt voor de tweede keer deel uit van de Belgische groep.
The post Janne Deleu met Belgian Young Yellow Tigers U18 naar EK appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongen (17) filmt hoe hij mindervalide man mishandelt aan bibliotheek van Hasselt: slachtoffer zwaargewond

Een 17-jarige jongen heeft afgelopen weekend een mindervalide man zwaar mishandeld aan de bibliotheek van Hasselt, bij de hoek van de Badderijstraat en het Kolonel Dusartplein. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Het slachtoffer raakte zwaargewond, de minderjarige moest voor de jeugdrechter verschijnen. Volgens getuigen legde de dader de feiten zelf vast op camera.

Lees meer »