Brugse kampioenen met luchtkarabijn op de liggende wip

De Koninklijke Sint-Baafsschutters, met een eigen schietstand in Centrum Valkenburg in Sint-Andries, organiseerde zaterdag opnieuw een Brugs kampioenschap, zij het met luchtkarabijn op de liggende wip.

Vrijstaand ging de Brugse titel naar Matthijs Christiaens (Sint-Pieters-Roos) en Ine Van Belle (Sint-Baafsschutters). Sint-Pieters-Roos greep de titel als ploeg. In het opgelegd schieten werd Kelly De Craemere (Sint-Baafsschutters) Brugs kampioen, net als Jonah Deprez van Sint-Pieters-Roos, dat zich hier andermaal de sterkste ploeg toonde. Op de kleppen voor luchtpistool opgelegd waren er tevens Brugse trofeeën voor zowel Els Vekemans als Dirk Degraeve (Derby Schutters).

(ACR/foto Davy Coghe)

The post Brugse kampioenen met luchtkarabijn op de liggende wip is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Werken gestart voor nieuwe vrachtwagenparking langs A11 in Zeebrugge

In Zeebrugge zijn de werken begonnen voor een nieuwe vrachtwagenparking naast de A11. De nieuwe parking moet de parkeerproblematiek in de omliggende woonkernen oplossen. Op de parking zal plaats zijn voor zo’n 140 vrachtwagens. Er komt ook een restaurant, een supermarkt en sanitair voor de vrachtwagenchauffeurs. Tegen september 2025 moet de parking klaar zijn.

Lees meer »

Verdachte (52) in Franse verkrachtingszaak beweert dat echtgenoot van slachtoffer hem drogeerde: “Hij moet iets in mijn cola gedaan hebben”

Jean T. (52), een van de 51 verdachten in het ophefmakende verkrachtingsproces rond Gisèle Pélicot, beweert door Dominique Pélicot, de echtgenoot van de Française en spilfiguur in het hele verhaal, gedrogeerd te zijn. “Hij bood me een cola aan en vanaf dat moment weet ik niets meer”, verklaarde hij in de rechtszaal.

Lees meer »

VKW Vleteren (3A) staat voor zware oktobermaand

Met 8 op 15 is VKW Vleteren beter gestart dan vorig seizoen, toen het na tien speeldagen slechts twee punten telde. Trainer Rino Vandenbulcke is tevreden, maar waarschuwt ook voor het zware programma van de komende weken.
The post VKW Vleteren (3A) staat voor zware oktobermaand appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Plakkers maakt werk van de toekomst

In het zaalvoetbal is de eerste ploeg van De Plakkers dit seizoen opnieuw in derde nationale actief. De club, onder leiding van Didier De Muynck, werkt ondanks dat men uiteindelijk niet kon promoveren verder aan de toekomst.
The post De Plakkers maakt werk van de toekomst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zonder enige emotie op haar gezicht: Angelina Jolie signeert iconisch filmposter met ex Brad Pitt ondanks hun vechtscheiding

Al jarenlang zijn Angelina Jolie (49) en Brad Pitt (60) verwikkeld in een vechtscheiding, maar dat weerhoudt fans er niet van om dol te zijn op de film ‘Mr. & Mrs. Smith’ uit 2005, waarin ze samen schitterden. Maandagavond vroegen fans Jolie zelfs om die iconische filmposter te signeren. En hoewel het gezicht van haar ex-man er prominent op prijkt,

Lees meer »

Oud-leerlingen VBS Houthulst halen herinneringen op tijdens reünie

Onlangs werden alle oud-leerlingen van VBS Houthulst, geboren in 2006 uitgenodigd. Deze jongeren staan als 18-jarigen op de valreep naar de volwassenheid en dan is een bezoek aan hun lagere school heel leuk. Ze haalden vele herinneringen aan de lokalen, de juffen en de meesters op. Ze bezochten ook als primeur de nieuwe sportzaal die
The post Oud-leerlingen VBS

Lees meer »

KIJK. Bemanning tanker Rode Zee schiet op explosieve drone voor inslag

Unieke beelden: een olietanker op de Rode Zee werd eerder deze week aangevallen door de Houthirebellen in Jemen. Op online circulerend videomateriaal is te zien hoe de bemanning van het schip probeert een varende drone beladen met explosieven te stoppen. Ze slaagden daar niet in, waardoor het bootje met geweld op de tanker insloeg, zo meldt The Daily Mail.

Lees meer »

Hier kan je genieten van de stilte in Roeselare

STIL RSL, zo heet een kleine brochure die een aantal stilte- en prikkelarme plekken in de stad beschrijft. “We hebben er nu 29 maar hopen bij een volgende druk nog nieuwe plekjes te vinden”, zegt schepen Michèle Hostekint.
The post Hier kan je genieten van de stilte in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook Gits Groeit aan boord van ‘High Five’-project

Na de uitrol van High Five voor de Hoogleedse centrumscholen, stapt nu ook de school Gits Groeit mee in dit project. Bij de start van de Week van de Mobiliteit kwam superheld Five van het project de aftrap geven in de school Gits Groeit.
The post Ook Gits Groeit aan boord van ‘High Five’-project appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Hilde Crevits na overlij­dens van haar moeder, vader en schoonva­der: “Hoe doe je dat, rouwen, als de dood je overvalt aan dit helse tempo?”

Bij elke hand die ze schudt, wordt Hilde Crevits (57) gefeliciteerd en gecondoleerd tegelijk. De nieuwbakken Vlaamse minister van binnenlands bestuur en integratie verloor in drie weken tijd, in volle regeringsonderhandelingen, haar beide ouders en haar schoonvader. “Ik overwoog serieus om geen minister meer te zijn. Maar mijn vader, tot op zijn sterfbed, sprak me streng toe: ‘Nìet stoppen! Ons

Lees meer »