Briljanten jubileum voor Maria en Wilfried uit Knokke

Op 18 september 1958 stapten Wilfried Van Landschoot en Maria Cromheecke in het huwelijksbootje. Op zondag 1 oktober 2023 vierden ze hun briljanten huwelijksjubileum in restaurant Ter Doest in Lissewege.

Schepen Bert De Brabandere feliciteerde het koppel namens het gemeentebestuur en het Koninklijk Paleis. Het echtpaar heeft 1 zoon Peter en 2 kleinkinderen, Julie en Gaëlle. Hun achterkleinkind Leonore is 3 maand oud.

Wilfried en Maria woonden rechtover elkaar in Maldegem. Wilfried was ambtenaar bij het Ministerie van Openbare Werken en vervulde daar de functie van hoofdtechnicus. Hij verwierf ook de eretitel van Ridder in de Leopoldsorde. Maria was huishoudster en zelfstandig naaister.

In hun vrije tijd houdt het briljante(n) koppel van fietsen, wandelen en lekker eten.

The post Briljanten jubileum voor Maria en Wilfried uit Knokke is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek”

De stuurgroep Dementievriendelijk Brugge lanceert een nieuwe sensibiliseringscampagne gericht op horecazaken en horecamedewerkers die men beter wil voorbereiden op de omgang met klanten met dementie.
The post Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw doodgestoken in portaal bij woning Amsterdam

Een vrouw is vanochtend iets voor 10.00 uur doodgestoken in een trapportaal bij een woning in Amsterdam, meldt de politie. Dat gebeurde in de straat Hagenau in Amsterdam-Noord. Een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden en wordt gehoord, nog onbekend is wat zijn relatie met de vrouw is.

Lees meer »

Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken”

Als alles goed gaat maakt Jasper Dejaegher op zondag 14 juli in Kemmel Koerse z’n comeback in het peloton. Sinds eind maart staat de neoprof van Team Flanders-Baloise langs de kant met mycoplasma.
The post Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg

Cercle Brugge en het Oostenrijkse Red Bull Salzburg hebben een overeenkomst bereikt voor de tijdelijke overgang van Lawrence Agyekum. De 20-jarige middenvelder wordt er tot eind dit seizoen geleend, met een aankoopoptie.
The post Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Plectrumfestival in Ichtegem viert 20ste editie

Dit jaar gaat de 20ste editie van het Plectrumfestival door begin juli. Wat in 2003 begon als een podium voor lokaal talent, is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het lijstje van gekende zomerfestivals. Tijd dus voor een babbel met een van de ‘founding fathers’ Ben Mispelon en huidig (ontslagnemend) voorzitter Ives Deprez.
The post Plectrumfestival in Ichtegem

Lees meer »