Woorden van zoon laten niemand onberoerd tijdens afscheid van juf Annelies: “Je bent voor altijd de beste mama”

Honderden mensen hebben zaterdag afscheid genomen van Annelies Verschaeve. De juf werd op 4 oktober om het leven gebracht door haar voormalige partner. De tekst die zoon Rune las liet niemand onberoerd.

Meer krantenkoppen in België

Biden fileert Amerikaans Hooggerechtshof in opiniestuk en kondigt ingrijpende hervormingen aan: “Niemand staat boven de wet”

Joe Biden (81) wil het Amerikaanse Hooggerechtshof hervormen. Dat heeft de president aangekondigd in een opiniestuk in ‘The Washington Post’. Volgens Biden heeft het hof de laatste tijd “gevaarlijke en extreme” beslissingen genomen, bijvoorbeeld over de immuniteit van ex-president Donald Trump (78). “In Amerika staat niemand boven de wet. Niet de president. Niet een rechter van het Hooggerechtshof. Niemand”, schrijft

Lees meer »

Russen boeken slechts schamele terreinwinst in Oekraïne: “Als Kamala Harris de verkiezingen in de VS wint, zal Poetin met een plan B moeten komen”

Het Russische leger heeft grote moeite om door de Oekraïense defensielijnen te breken, zodat de terreinwinst klein blijft. Hoe komt dat? Hebben de Oekraïense troepen de veerkracht en het materiaal om het tij te keren? Oud-kolonel Roger Housen analyseert de situatie: “De Russen hebben hun kansen gemist en vechten met één arm op de rug gebonden.”

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Erdogan dreigt ermee Israël binnen te vallen – Veiligheidskabinet machtigt Netanyahu om te beslissen over vergelding raketaanval

De Turkse president Erdogan, een felle criticus van Israëls offensief in Gaza, heeft er zondag tijdens een partijbijeenkomst mee gedreigd dat zijn land Israël zou kunnen binnenvallen. Eerder op de dag voerde het Israëlische leger luchtaanvallen uit op Hezbollah-doelwitten in Libanon als vergelding voor de twaalf doden die er zaterdag op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte.

Lees meer »

Win een ticket voor de 90s party op W-festival op 23 augustus

Vrijdag 23 augustus 2024 wordt een gigantisch dance-walhalla voor alle 90s-liefhebbers op W-festival. Maak je klaar voor de ene na de andere hitvolle set van Jenny Berggren van Ace of Base, 2 Unlimited, Snap!, Culture Beat, C+C Music Factory en Nightcrawlers. Met als afsluitende act Adamski. Wij mogen 200 tickets weggeven voor de 90s party …
The post Win

Lees meer »

“Ik verberg mijn partner niet, maar praat er niet over in het openbaar”: Sven Ornelis brengt zomer door in zijn geliefde Barcelona

Nu het zomervakantie is, vertoeven Sven Ornelis (51) en zijn partner in het zonnige Barcelona, waar ze al 14 jaar een appartement hebben. “Het is de mooiste stad, ik ben er gek op, en die liefde blijft,” vertelt hij in gesprek met ‘Primo’. Hij legt uit wat hij zo bijzonder vindt aan de Spaanse stad, of hij plannen heeft om

Lees meer »

Diamanten jubileum voor Albrecht en Marleen

Een delegatie van het schepencollege trok zondagmiddag naar ‘t Prinsessenhof in Emelgem waar Albrecht David (82) en Marleen Verhelst (81) hun diamanten huwelijksjubileum vierden.
The post Diamanten jubileum voor Albrecht en Marleen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt op Brusselse Grote Markt en aan Beurs

Op de Brusselse Grote Markt en aan de Beurs zijn donderdagnamiddag zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt, omdat ze onaangekondigd een protestactie hielden en een Tomorrowland-evenement verstoorden. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. “We hebben ook drie gerechtelijke processen-verbaal opgesteld voor weerspannigheid”, klinkt het.

Lees meer »

Irma viert 102de verjaardag in woonzorgcentrum Tara

Op maandag 22 juli was er een bijzondere reden tot feest in woonzorgcentrum Tara in Middelkerke. Irma Vandercruysse, een stralende dame van 102 jaar, werd in de bloemetjes gezet.
The post Irma viert 102de verjaardag in woonzorgcentrum Tara appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze houden zich bezig met luxe, niet met zieken”: hoe succes van botox en fillers leidt tot wachttijden in geneeskunde

Een tandarts die ook je voorhoofd rimpelvrij maakt. Een spoedarts die in een privépraktijk de huid verjongt. Het kan en gebeurt in ons land, waar een groeiend aantal medici overstapt naar esthetische geneeskunde. “Daardoor blijven minder mensen over voor wachtdiensten of aan het bed”, stellen artsverenigingen vast. Onze journaliste sprak met experten en nam ook de proef op de som:

Lees meer »