VJ’s eren Yasmine met hartverwarmende, iconische foto tijdens ‘TMF For A Day’

Een iconisch beeld van exact een kwarteeuw oud. Inge Moerenhout, Katja Retsin, Roos Van Acker, Stijn Smets en de betreurde Yasmine. TMF herleefde zaterdag een hele dag lang op Pickx+, het betaalplatform van Proximus, en dat werd in de Antwerpse Stadsfeestzaal ook een vrolijk weerzien tussen de VJ’s van weleer. Al werd 1 iemand heel hard gemist. “Ik denk al de hele dag aan Yasmine,” aldus Katja Restin. “Toen ik bij TMF begon, was zij reeds een gevestigde waarde, maar nam ze me wel meteen onder de vleugels. Stijn en ik leerden veel van haar en Inge Moerenhout.”

Meer krantenkoppen in België

Meer winst voor Crelan

De bankengroep Crelan, de op vier na grootste van ons land, heeft de winst in de eerste zes maanden van het jaar zien stijgen. Dat blijkt uit de halfjaarresultaten van de coöperatieve bank.

Lees meer »

Voormalige spelersbus KSV Diksmuide duikt op in… Noord-Duitsland

Op de wegen van het eiland Rügen, in het uiterste noorden van Duitsland, werd een opvallend voertuig gespot: een voormalige spelersbus van voetbalclub KSV Diksmuide, nu uitgerust met Duitse nummerplaten uit Landkreis Diepholz in Nedersaksen. De bus is nog steeds voorzien van de originele belettering en reclame.
The post Voormalige spelersbus KSV Diksmuide duikt op in… Noord-Duitsland appeared first

Lees meer »

Vlaams Belang stelt volledige lijst voor in Oostrozebeke met Glenn Coppens als lijsttrekker

Het gerucht dat er een derde partij zou deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in Oostrozebeke circuleerde al langer. Een lijst met namen bleef echter lang uit. Ondertussen is de kogel door de kerk. Vlaams Belang heeft een voltallige lijst met lijsttrekker Glenn Coppens op kop.
The post Vlaams Belang stelt volledige lijst voor in Oostrozebeke met Glenn Coppens als

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anima Eterna Brugge beëindigt samenwerking met stichter Jos van Immerseel: “Door zijn agressief gedrag legt hij de waarden van ons orkest naast zich neer”

Anima Eterna Brugge heeft de samenwerking met haar oprichter-dirigent, Jos van Immerseel, beëindigd. Anima Eterna werd opgericht in 1987 en verdiept zich reeds decennia in historische uitvoeringspraktijken. “Jos van Immerseel heeft de waarden die hij al jaren met Anima Eterna deelt herhaaldelijk naast zich neergelegd”, stelt Joost Maes namens het bestuur van het gerenommeerd Brugs orkest. Anima Eterna Brugge is

Lees meer »

“Zeer onrespectvol”: Cesar Casier en Conrad Janssens niet blij met schampere opmerkingen van speurders in ‘Klopjacht’

Het nieuwe seizoen van het Play4-programma ‘Celebrity Klopjacht’ veroorzaakt nu al ophef. Model Cesar Casier (36) en Conrad Janssens (22), zoon van ex-Miss Ilse De Meulemeester (53) en zakenman Glenn Janssens (50), krijgen het zwaar te verduren. En dan gaat het niet over opmerkingen van kijkers, maar wel over de pijnlijke uitspraken van de speurders, schrijft TV Familie. “We zijn

Lees meer »

Bijna 1.000 rijbewijzen ingetrokken na verstrenging beleid rond bellen aan het stuur: “Mensen brengen niet alleen hun eigen leven in gevaar maar ook dat van anderen”

GSM-gebruik achter het stuur blijft een groot probleem. Sinds 1 juni 2024, de dag waarop de politie in de kustprovincie veel strenger begon toe te zien op dergelijke inbreuken, werden al 936 rijbewijzen ingetrokken. “Mensen moeten beseffen dat afleiding tijdens het rijden supergevaarlijk is”, zegt Filiep Jodts, de grote baas van het parket West-Vlaanderen.

Lees meer »

“Ik heb een platte band, kun je komen?” Hoe een vriendendienst het leven kost aan boezemvrienden Junior (19) en Amel (19)

Ze waren boezemvrienden. Ze kenden elkaar al sinds ze allebei twee maanden oud waren. Voor de families van Junior (19) en Amel (19) is er één schrale troost na het ongeval dat de twee jongemannen het leven kostte: ze stierven allebei naast hun beste vriend. “Die twee deden alles samen, ze waren er altijd voor elkaar. Dat bewijst het ongeval

Lees meer »