PADI SHOW-medewerker Obi Carrein uit Wevelgem was te gast bij JEZ, het jongerenprogramma van Qmusic, HLN en VTM: “Een droom hoeft geen droom te blijven”

De 20-jarige Obi Carrein uit Wevelgem was te gast bij JEZ, het jongerenproject van Qmusic, HLN en VTM om er te vertellen hoe hij als fotograaf rondreist en met luxe hotels samenwerkt. Obi is geen onbekende voor de medewerkers van PADI SHOW, want hij werkt al anderhalf jaar mee als fotograaf.

Voor de tweede aflevering van een podcast die JEZ uitbrengt, ging het over work/life balance. Daarin spraken Obi Carrein, een jonge kerel die het niet zo traditionele pad van studeren en werken niet volgde, en Axl Van Steenacker die dat traject wel volgde en intussen al een eigen bedrijf opstartte. Obi vertelde hoe hij zijn fotografische vaardigheden zelf ontwikkelde en zo samenwerkte met hotels over de hele wereld. Hij is een voorbeeld dat het anders kan en je dus niet perse moet verder studeren om succesvol te zijn. Obi sloot de podcast af met de boodschap “Een droom hoeft geen droom te blijven.” om zo jongeren aan te moedigen hun droom te volgen en te realiseren. In 2022 was Obi 3de met zijn foto op de National Geographic wedstrijd van België en Nederland. Dat is de foto waar hij het trots op is, zegt hij in de podcast. De volledige podcast is te zien op jezofficial.be, Qmusic.be of HLN.be (PADI)

Presentator Tom De Cock, samen met Axl en Obi. © JEZ

The post PADI SHOW-medewerker Obi Carrein uit Wevelgem was te gast bij JEZ, het jongerenprogramma van Qmusic, HLN en VTM: “Een droom hoeft geen droom te blijven” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand”

Op zaterdag 29 juni opende Pieter Warlop de automatenshop Twenty4Seven. Met de automatenshop krijgt het voormalige kantoor van Liantis, na een paar jaar leegstand, een nieuwe bestemming. De shop vind je in het centrum van Poperinge, Burg. Bertenplein 10.
The post Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand” appeared first on KW.be.

Lees meer »

En toen viel president Biden helemaal stil tijdens debat met Trump

De Amerikaanse president Joe Biden was woensdag niet aan zijn proefstuk toe tijdens het presidentiële debat met Donald Trump. De president kwam verward over en kon meermaals niet uit zijn woorden komen. Zo viel hij tijdens zijn verwijt aan Trump over de gezondheidszorg even stil, waarna hij vervolgens deze uitspraak deed: “We hebben Medicare eindelijk geklopt.” Trump zag daardoor zijn

Lees meer »

Drummer Gino Kesteloot krijgt plekje op Stadslijst voor Kortrijk

Na eerder nieuwe kandidaten uit de horecawereld haalt de Stadslijst voor Kortrijk deze week iemand uit de muzieksector aan boord. Het gaat om Gino Kesteloot, bezieler van Kortrijk Drumt en cultureel ambassadeur van de Guldensporenstad. “Zijn onevenaarbare drive zijn een fantastische aanvulling voor ons Team. Samen geven we er een lap op voor Kortrijk,” aldus lijsttrekker Ruth Vandenberghe.
The

Lees meer »

Gebakkelei over jaarrekening en investeringen op gemeenteraad van Koksijde

Net voor de start van de zomervakantie lichtte burgemeester Marc Vanden Bussche op de gemeenteraad de jaarrekening 2023 toe, wat leidde tot stevig gebakkelei met N-VA-oppositieraadslid Sander Loones, die op zijn beurt weerwerk kreeg van raadslid Elwin Van Herck (Koksijde Vooruit).
The post Gebakkelei over jaarrekening en investeringen op gemeenteraad van Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tractorbestuurder wijkt uit voor tegenligger en rijdt elektriciteitspaal omver in Handzame: “Jammer, ik wou wél plaats maken”

Een bestuurder van een tractor met aalkar reed dinsdagochtend een elektriciteitspaal omver in de Amersveldestraat in Handzame bij Kortemark. De paal knakte af en kwam over de volledige breedte van de weg te liggen met de kabels over de grond. “Ik moest uitwijken voor een personenauto die geen plaats wilde maken. Bij het achteruit rijden, reed ik de paal omver”,

Lees meer »