Inspirant organiseert fuif Inspiration in jeugdcentrum

Op zaterdag 21 oktober organiseert Inspirant Aartrijke het dansfeest Inspiration. “De opbrengst van onze fuif die plaatsvindt in het jeugdcentrum van De Groene Meersen in Zedelgem, gaat integraal naar buitenbeleving om onze kinderen een extra boost te geven.”

Inspirant Aartrijke verenigt sinds kort het multifunctionele centrum Rozenweelde en de bijzondere school Zonnehart in Aartrijke. Ze werken voortaan onder een gezamenlijke noemer op de site in Aartrijke waar ze momenteel bezig zijn met grote verbouwingswerken.

Het is ook voor het eerst dat de school en het centrum als campus naar buiten komen. Dat doen ze door samen een dansfeest slash fuif te organiseren op zaterdag 21 oktober in het jeugdcentrum in De Groene Meersen in Zedelgem. “Onze fuif hebben we heel toepasselijk Inspiration gedoopt. De opbrengst van ons dansfeest gaat integraal naar het opfrissen van onze gezamenlijke site, om de buitenbeleving van onze kinderen een extra boost te geven”, klinkt het bij het organiserende comité.

De deuren van de fuifzaal gaan open om 21.30 uur. “Er zal ook een chillroom zijn waar je rustig kan genieten van enkele West-Vlaamse streekbiertjes. Voor de gelegenheid zullen we ook uitpakken met een lekkere cocktail. Elke Winne, de voormalige directrice van Zonnehart, komt met haar coverband Dark & Stormy optreden. Iets waar we geweldig naar uitkijken. De plaatjes worden gedraaid door DJ Gryp.”

Toegangskaarten kosten 8 euro in voorverkoop en zijn te verkrijgen bij alle leefgroepen, personeelsleden en leerkrachten van Inspirant Aartrijke. Aan de deur betaal je 10 euro. Wie er niet bij kan zijn, maar toch wil steunen, kan een steunkaart kopen voor 5 euro. (Bieke Cobbaert)

www.inspirant.be

The post Inspirant organiseert fuif Inspiration in jeugdcentrum is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Martine (61) zet knijtenstrijd voort via vredegerecht: “We zijn door de plaag zelfs verhuisd met onze zaak”

Martine De Pauw (61) uit Schellebelle, bij Wichelen, stapt naar het vredegerecht na de aanhoudende knijtenplaag in de omgeving van haar woning vlak bij de Schelde. Precies een jaar geleden overwoog de vrouw al juridische stappen, maar de Vlaamse Waterweg beloofde toen maatregelen te nemen. “Ik gaf hen het voordeel van de twijfel, maar het is nog altijd niet verbeterd”,

Lees meer »

Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie”

Bruno Vandorpe, Kevin Waelkens en Stephen Glabeke uit Zwevegem starten op zaterdag 13 juli aan de zevendaagse Budapestrally. Met hun opgesmukte Audi moeten deze drie vrienden op deze roadtrip ook zoveel mogelijk opvallen, wat hen wel aardig zal lukken.
The post Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bezoekers zien tot eigen verbazing hoe grote krokodil over omheining begint te klimmen in dierentuin

Dat was even schrikken voor enkele bezoekers in het Malcolm Douglas Crocodile Park in Australië. Ze zagen tot hun eigen verbazing hoe een grote krokodil erin slaagde om een omheining te beklimmen. “Het is duidelijk dat het dier nu wil gevoederd worden”, aldus een van de dierenverzorgers. “Mocht de krokodil tot in de voedingsruimte geraken terwijl de deuren nog open

Lees meer »

Goedele Liekens revalideert na zware covid: “Toen ik bijna niet meer kon praten, wist ik dat er iets niet klopte”

“Bibberen en beven. Koorts en hoesten.” Goedele Liekens (61) heeft er bewogen weken op zitten: na de dramatische verkiezingsuitslag van ‘haar’ partij Open Vld liep ze een ernstige coronabesmetting op. Als risicopatiënt wil Goedele dan ook niets aan het lot overlaten en ondergaat daarom een uitgebreide behandeling. “Dezelfde als topsporters krijgen”, vertelt de seksuologe in ‘Dag Allemaal’.

Lees meer »

“Steeds moeilijker om geen medelijden met Lukaku te krijgen”: buitenlandse pers hard voor “zieke Belgen” én bondscoach Tedesco

“Het EK zal België niet missen.” De buitenlandse pers is hard voor de prestaties van onze Rode Duivels tegen Frankrijk, en op Euro 2024 tout court. Ze stellen zich véél vragen. Waarom zo pover? En is dit nu echt het einde van deze generatie? Bovendien krijgt bondscoach Tedesco forse kritiek. “Had België hem niet gehaald omwille van zijn tactische kunde?

Lees meer »

Een bescheiden huwelijk, maar wel een met bijzondere details: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde, ondernemer Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid. Zo was er een hele grote vol-au-vent-koek in plaats van een bruidstaart. “Jens en ik houden niet van het klassieke trouwgebeuren.”

Lees meer »

Brussels Airport vraagt federale overheid om meer dan 100 extra agenten voor grenscontroles

De luchtvaartpolitie op Brussels Airport, die instaat voor de grenscontroles, is structureel onderbezet. De luchthavenuitbater vraagt de federale overheid om die onderbezetting ongedaan te maken. Volgens Brussels Airport zijn er 183 agenten te kort, volgens de federale politie 118. Hoe dan ook heeft die structurele onderbezetting vaak tot gevolg dat aankomende passagiers tot 3 uur lang moeten aanschuiven aan de

Lees meer »