Herenploeg Volley Heuvelland staat voor mooie uitdaging

Na de derbyzege tegen Roepovo Poperinge C heeft de herenploeg van Volley Heuvelland twee overwinningen op de teller, waarmee hij nu al beter doet dan vorig seizoen. Brecht Verhaeghe is op 41-jarige leeftijd nog bijzonder gedreven om een vervolg te breien aan de veelbelovende competitiestart.

De heren van Volley Heuvelland konden vorig seizoen slechts één zege op hun conto schrijven. Twee overwinningen na vier speeldagen illustreren de progressie die Brecht Verhaeghe en ploegmaats hebben geboekt. “We tellen nu zestien spelers in onze kern tegenover slechts negen vorig seizoen, en dat maakt toch wel een aanzienlijk verschil”, duidt setter Brecht Verhaeghe. “Iedereen moet vechten voor zijn plaats en dat komt het niveau op training alleen maar ten goede. Ook onze coach Wim Vercruysse heeft voor een nieuwe drive gezorgd. Dat zag je vorig weekend in de derby tegen Roepovo Poperinge. We verloren de eerste set, maar daarna hebben we collectief de rug gerecht en zo alsnog de drie punten gepakt.”

“Zo leven we met een heel goed gevoel toe naar de thuismatch tegen Volley Bredene. Dat wordt weliswaar andere koek, vorig seizoen verloren we twee keer met vrij zware cijfers tegen de kustboys. Het wordt alvast een mooie uitdaging voor ons, we kunnen vrijuit zonder druk volleyballen en wie weet zit er dan wel een stuntje in.”

Broer en dochter

De 41-jarige Brecht Verhaeghe breit bij Heuvelland een tweede hoofdstuk aan zijn carrière als actief volleyballer. “Tot aan mijn hogere studies heb ik altijd bij Menen gevolleybald. Enkele jaren geleden begon ik opnieuw recreatief bij Vriendenkring Heuvelland en kreeg zo de smaak weer volop te pakken. Het is bijzonder leuk om hier tussen dat jonge geweld te staan, en als mijn lichaam het toelaat hoop ik zeker nog enkele jaren voort te gaan”, besluit de broer van voorzitter Bart Verhaeghe, die ook de prestaties van dochter Geike in reeks Promo 4 op de voet volgt. (TVI)

Zaterdag 14 oktober om 20 uur: Volley Heuvelland – Volley Bredene B.

The post Herenploeg Volley Heuvelland staat voor mooie uitdaging is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor getroffen gezin van Delano: “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf twee jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd teruggekatapulteerd in de tijd. Meer nog: de mama van Delano is een vriendin van haar. Nu heeft ze samen met Emilie Vandenplassche –

Lees meer »

Primus Top Of Darts brengt zes topdarters samen in een spannend toernooi in Kortrijk Xpo

Op donderdag 7 november verzamelen enkele van de grootste namen uit de dartswereld zich in Hal 5 van Kortrijk Xpo. “We strikten Nathan Aspinall, Jonny Clayton, Joe Cullen, Raymond Van Barneveld, Andy Baetens en Fallon Sherrock. De ticketverkoop is al gestart. Snel zijn is de boodschap, want dit dartsevent is uniek in West-Vlaanderen”, zegt medeorganisator Edouard Deprez (35).
The

Lees meer »

Geen genade voor hoogbejaarde drugsdealer: ‘Bertje de cannabisboer’ (81) krijgt twee jaar effectieve celstraf

Terwijl veel van zijn leeftijdsgenoten hun dagen in een rustoord slijten, zoekt Albert M. liever de spanning op. Liefst 36 jaar na zijn eerste veroordeling en op een zucht van zijn 82ste verjaardag kreeg de Nederlander, in het drugsmilieu bekend als ‘Bertje de cannabisboer’, opnieuw twee jaar effectieve celstraf. “Hij trekt totaal geen lessen uit zijn eerdere veroordelingen.”

Lees meer »

Vintage Heuvelland klaar voor Open Wijngaardfeesten: “Lokale wijnbouw ondersteunen”

Vintage Heuvelland vzw groepeert twintig gepassioneerde wijnbouwers uit de Westhoek. 17 daarvan hebben wijngaarden in Heuvelland. De vzw zet zich in om de lokale wijnbouw globaal te ondersteunen en organiseert zo het eerste weekend van juli de Open Wijngaardfeesten.
The post Vintage Heuvelland klaar voor Open Wijngaardfeesten: “Lokale wijnbouw ondersteunen” appeared first on KW.be.

Lees meer »