Dressed by Ashley geopend in Ring Kortrijk

Op vrijdag 13 oktober opende de pop-upwinkel Dressed by Ashley feestelijk de deuren in Ring Kortrijk met een hapje en drankje voor alle klanten.

Ashley Delaere en haar mama Fleur presenteren de gloednieuwe herfstcollectie. Verwacht je aan een uitgebreide collectie dameskledij en accessoires, van merken als AC by Annelien Coorevits, Josh V en Alexander Laurent. Ashley is afkomstig uit Deerlijk, genoot een opleiding kapster en werkte een tijdlang in de horecasector. Midden in de coronaperiode startte ze Dressed by Ashley op.

“Ik was altijd al bezig met mode en volg zelf graag de nieuwe trends”, zegt Ashley. “De verkoop van kleding en schoenen gebeurde hoofdzakelijk via Facebook, Instagram en mijn website. Het is geen verrassing dat ik voor de kledingsector ben gevallen. Zelf loop ik graag als shopaholic een winkel binnen. (lacht) Het kriebelde om zelf iets met mode te doen.”

Fris en trendy

Die passie resulteerde dus in pop-upboetiek Dressed by Ashley in de Leiestraat 3 in Kortrijk. In de herfst- en winterperiode opent ze daarnaast een pop-up in Ring Kortrijk. “Leuk als het minder goed weer is.”

De boetiek aan de Leiestraat wordt een outlet op donderdag, vrijdag en zaterdag, open van 10.30 tot 17 uur. Tijdens de feestelijke openingsdagen krijgen de klanten 10 procent korting.

The post Dressed by Ashley geopend in Ring Kortrijk is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Aanhoudende geurhinder door lek bij TotalEnergies in Antwerps havengebied: “Geen gevaar voor de omwonenden”

Een lek in een naftatank bij TotalEnergies in het Antwerpse havengebied veroorzaakt sinds maandagavond geurhinder in de ruime regio langs de Schelde ten zuiden van Antwerpen. Het bedrijf bevestigt deze ochtend dat door het lek in de ruime omgeving een benzinegeur waar te nemen is. “Het lek houdt evenwel geen gevaar in voor de omwonenden”, beklemtoont het bedrijf, dat wel

Lees meer »

Verwijderde video met Onana die “op scheenbeen van Mbappé gaat tackelen” doet wenkbrauwen fronsen in het buitenland

Wat bedoeld was als een ludieke video, is uitgegroeid tot een ongewild brandhaardje. Een clip van de Brusselse komiek Pablo Andres met Amadou Onana (22) in de hoofdrol doet de wenkbrauwen fronsen in het buitenland. Of toch de zin waarin Onana zingt dat hij “het scheenbeen van Mbappé zal tackelen”. De video werd gedeeld op de sociale media van de

Lees meer »

Buurtbewoners en familieleden reageren verslagen na schietpartij in Sint-Gillis: “Het ene moment drink je een koffie op een terras. Het volgende schieten ze je neer”

Bij een schietpartij op een terras van een café afgelopen nacht in Sint-Gillis bij Brussel zijn minstens twee mensen omgekomen. Twee anderen zijn gewond en vechten voor hun leven. Hoewel de zaak veel weg heeft van een drugsafrekening, lijken de slachtoffers op het verkeerde moment op de verkeerde plaats geweest te zijn.

Lees meer »

Noord-Korea vuurt ballistische raket af in zee

Noord-Korea heeft een ballistische raket in zee afgevuurd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap woensdag, op basis van het Zuid-Koreaanse leger. Ook Japan bevestigt dat een raket werd afgeschoten, en heeft het over een “mogelijke ballistische raket vanuit Noord-Korea”.

Lees meer »

Gemiddelde studentenjob verdient 2.100 per jaar

Wie een studentenjob doet, verdient daar op jaarbasis gemiddeld 2.100 euro netto mee. Studentenjobs zijn populair: veertig procent van wie ervoor in aanmerking komt, doet het. Bij kotstudenten ligt dat cijfer zelfs nóg hoger. Daar is het bijna de helft. Dat blijkt uit onderzoek van MyFamily, de uitbetaler van kinderbijslag. “Maar de focus moet op studeren blijven”, klinkt het.

Lees meer »

Studentes openen zomerbar d’Achternoene vlakbij Biekorf

Op vrijdag 5 juli openen Shaday Van der Vennet (20) en Catho Verhelst, twee studentes aan de lerarenopleiding in Brugge, de zomerbar d’ Achternoene bij de Biekorf in Brugge. “Zoals de naam al aangeeft zijn we vooral in de namiddag open”, zegt Shaday. “We bieden ook een podium aan jongeren die willen optreden.”
The post Studentes openen zomerbar d’Achternoene

Lees meer »

Criminele organisatie met vertakkingen in Marseille opgerold in Brussel: “Met geweld wilden ze de drugsmarkt in handen krijgen”

De federale gerechtelijke politie van Brussel heeft een criminele organisatie opgerold die vanuit het beruchte Peterbospark in Anderlecht de hele drugsmarkt in en rond Brussel in handen probeerde te krijgen. “De leden van het netwerk aarzelden niet om gewapend geweld te gebruiken, zelfs poging tot moord en kidnapping, om hun rivalen te intimideren en hen te dwingen terrein op te

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Orbán heeft vandaag ontmoeting met Zelensky”- Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Nog twee dagen tot Biden versus Trump: hoe bereiden presidentskandidaten zich voor op eerste tv-debat?

De spanning stijgt bij Joe Biden (81) en Donald Trump (78). De twee rivalen nemen het donderdagavond Amerikaanse tijd tegen elkaar op in hun eerste tv-debat in aanloop naar de presidentsverkiezingen in november. De confrontatie tussen de Democraat en de Republikein belooft alvast vonken te geven. En de voorbereiding op het debat? Die pakken Biden en Trump op een compleet

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen

Het project EMERGE van kunstencentrum BUDA werd goedgekeurd in het kader van het programma Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het gaat over een totaalbedrag van 3,29 miljoen euro, gespreid over de periode 2024-2028.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen appeared first on KW.be.

Lees meer »