‘Smells Like Teen Spirit’ van Nirvana weer bovenaan de Willy 1000: “Luisteraars hebben uitstekende smaak”

Voor de tweede keer op rij hebben de luisteraars van de Vlaamse radiozender Willy Nirvana’s monsterhit ‘Smells Like Teen Spirit’ bovenaan in de Willy 1000 geplaatst. Na een week vol met harde, mooie en soms ook vuile rockplaten, is de ultieme rockfavoriet van de luisteraars bekend. Het nummer kreeg de meeste stemmen van de luisteraars, maar ook was de rockband maar liefst vijftien keer te horen in de lijst.

Meer krantenkoppen in België

Justin Bieber, J.Lo of Jay-Z: welke superster staat op geheime sekstape van Diddy? “De wereld zal geschokt zijn”

Samen met Sean ‘Diddy’ Combs wankelen de sokkels van de allergrootsten in Hollywood. De Amerikaanse muziekmagnaat zit in de cel op beschuldiging van seksueel misbruik en mensenhandel. Dinsdag kwamen daar plotsklaps meer dan 100 aanklachten bij, ook van minderjarige slachtoffers. Celebrities vochten jarenlang om uitgenodigd te worden op zijn beruchte feestjes, maar vrezen nu vooral voor hun carrière. De vraag

Lees meer »

Enige Belg mee voorin moet afhaken, Evenepoel en Pogacar houden zich (voorlopig?) koest – Zorgt regen straks voor gevaarlijke finale?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Politiezones Vlas en CARMA starten onderzoek naar wangedrag door supporters van KRC Genk tijdens wedstrijd in Kortrijk

Na afloop van de door KRC Genk met 2-1 verloren voetbalwedstrijd op het veld van KV Kortrijk zaterdagavond, wordt door beide politiezones een onderzoek opgestart naar een deel van de bezoekende supporters die zich bezondigden aan niet tolereerbaar, onsportief en gevaarlijk gedrag.
The post Politiezones Vlas en CARMA starten onderzoek naar wangedrag door supporters van KRC Genk tijdens wedstrijd

Lees meer »

Voor het eerst in 15 jaar geen kijkcijferkanon: Tom Waes reageert op kritiek op ‘Kalm Waes’

“Strontvervelend en doodsaai.” Het zijn woorden die je als tv-gezicht niet wil lezen over je programma. Wel overkomt het Tom Waes, wiens programma ‘Kalm Waes’ na drie weken bijna de helft van z’n kijkers verloor. Waes reageert voor het eerst bij HLN op alle kritiek en de teleurstellende kijkcijfers. “Ik zou alles hetzelfde doen, maar ik begrijp dat mensen denken:

Lees meer »

Veurnse stadslijst Team8630 wil taskforce én nieuwe schepenfuncties om privaat patrimonium en tradities veilig te stellen

Nu overal de verkiezingskoorts stijgt, steekt ook de Veurnse centrumrechtse stadslijst Team8630 (waar CD&V, N-VA en onafhankelijken de krachten bundelen) een tandje bij om in de laatste race naar 13 oktober de speerpunten van hun programma extra in de verf te zetten. Op de sociale media stellen de kandidaten zichzelf voor in een videofilmpje. Dat doet ook huidig schepen en

Lees meer »

Zet het Europees Hof vrijdag de voetbalmercato op losse schroeven? “Deze zaak heeft een grote symboolwaarde”

Luxemburg is zelden het epicentrum van de voetbalmercato. Toch zullen alle clubbestuurders, spelersmakelaars en sportadvocaten vrijdag hun blik naar het Groothertogdom wenden. Het Europees Hof van Justitie buigt er zich over de vraag of en tegen welke voorwaarden voetballers hun arbeidscontract eenzijdig kunnen opzeggen. Is een nieuw Bosman-arrest in de maak? Of zouden de huidige transferregels hooguit wat bijgeschaafd moeten

Lees meer »

Pastoor Henk Gevaert uit Moorslede op non-actief gezet

Pastoor Henk Gevaert van de Sint-Martinusparochie in Moorslede staat momenteel op non-actief. Het Bisdom Brugge zegt dat er wordt gezocht naar een nieuwe benoeming voor hem. Officieel is de pastoor al een tijdlang afwezig door ziekte.
The post Pastoor Henk Gevaert uit Moorslede op non-actief gezet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hij vierde de titel 30 uur lang en stond deze zomer op de radar van Club: wie is Mika Biereth, dé man om in de gaten te houden bij Sturm Graz?

Mikel Arteta vond hem ‘een ongelooflijke afwerker’, Club Brugge zag er in het voorjaar even zijn nieuwe nummer 9 in. Vandaag is Mika Biereth (21) evenwel hét wapen van Sturm Graz. Kennismaking met de man die zichzelf omschrijft als een kruising tussen Kane en Haaland. En waarom hij dan uiteindelijk niet bij blauw-zwart speelt?

Lees meer »

Evenepoel sluit magisch seizoen af met vier Italiaanse ‘oude dames’ en drie duels met Pogacar: “Als hij er eentje kan winnen, zou dat mooi zijn”

“Nog vier keer gas geven”. En dan houdt dubbel olympisch kampioen en wereldkampioen tijdrijden Remco Evenepoel (24) zijn waanzinnig knappe seizoen voor bekeken. Wat mogen we in déze fase nog van hem verwachten? Ploegleider Klaas Lodewyck is realistisch-optimistisch. “Oké, Pogacar wordt een factor. Maar op een superdag…”

Lees meer »