KIJK. Analisten scherp voor Onana na rode kaart: “Zolang hij dat niet beter doet, hebben Duivels een probleem”

Hij zorgde ongewild mee voor een spannend slot in Wenen. Amadou Onana (22) kreeg een dik kwartier voor tijd een tweede gele kaart en bezorgde de Rode Duivels nog kopzorgen. Onze analisten waren achteraf scherp voor Onana.

Meer krantenkoppen in België

Flanders Classics organiseert WK Cyclocross 2027 in Oostende

Flanders Classics zal in opdracht van Toerisme Oostende vzw het Wereldkampioenschap Cyclocross 2027 in Oostende organiseren. Dit evenement zal plaatsvinden op 29, 30 en 31 januari 2027 en belooft een unieke ervaring te worden, die verder de internationale reputatie van Oostende zal versterken.
The post Flanders Classics organiseert WK Cyclocross 2027 in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Negen doden door auto die in mensenmassa rijdt in Seoel

In de Zuid-Koreaanse miljoenenstad Seoel zijn negen mensen overleden nadat een auto in een mensenmassa reed. Dat meldt de politie. Zes personen overleden ter plaatse, drie anderen werden dood verklaard bij hun aankomst in het ziekenhuis. Nog eens vier mensen raakten gewond.

Lees meer »

Kapster Xantippe krijgt Lifetime Achievement op Brugge Awards

In het Beurs Meeting en Congres Center (BMCC) vond de gala-avond van de tweede editie van de Brugge Awards plaats. ‘Onderneming van het Jaar’ is ECS European Containers. Christine Waeyaert van kapsalon Xantippe krijgt de ‘Lifetime Achievement Award’. Ook Cactus Muziekcentrum is als ‘Brugs Ambassadeur’ bij de winnaars.
The post Kapster Xantippe krijgt Lifetime Achievement op Brugge Awards appeared

Lees meer »

Alpe­cin-Deceuninck-manager Philip Roodhooft stelt gerust na val Philipsen: “Hij heeft niks gebroken”

Het is een absolute baaldag geworden voor Alpecin-Deceuninck. Japser Philipsen (26) had zijn zinnen gezet op de etappezege, maar de ‘Vlam van Ham’ kwam in de slotfase ten val en kon niet meedingen naar de overwinning. Manager Philip Roodhooft vreesde eventjes voor een opgave, maar Philipsen kan morgen zijn Tour verderzetten. “De schade beperkt zich tot vandaag niet kunnen sprinten.”

Lees meer »

Politie-interventie bij paleis van Versailles door geschil tussen verkopers

Er heeft donderdagnamiddag een interventie van de veiligheidsdiensten plaatsgevonden bij het paleis van Versailles, in de buurt van Parijs. Dat zou het gevolg zijn van een geschil tussen twee verkopers, waarbij een van hen een mes had getrokken. Dat meldt de krant ‘Le Figaro’, die sprak met een politiebron. Er zou geen sprake zijn van terreur.

Lees meer »

FC Gullegem strikt ex-prof Bob Straetman: “Over mijn nieuwe club had ik niets dan lof gehoord”

FC Gullegem hield zich aanvankelijk in de luwte, in z’n zoektocht naar versterking. Tot de rood-witten onlangs fier als een gieter uitpakten met de komst van Bob Straetman, die overkomt van de failliete kampioen Eendracht Aalst. De 26-jarige Straetman was ooit prof bij SC Lokeren, en kan bij Gullegem een belangrijke rol spelen.
The post FC Gullegem strikt ex-prof

Lees meer »

De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd

De Platse in Sint-Andries kreeg een volledige heraanleg. Er kwam een gescheiden rioleringsstelsel en er is ook gezorgd voor meer groen en een betere toegankelijkheid. Vanaf maandag 8 juli kunnen de inwoners en bezoekers van Sint-Andries genieten van het vernieuwde plein.
The post De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd appeared first on KW.be.

Lees meer »