Bijna twee jaar nadat Zoë (33) van rots in Ardennen ‘viel’, zit weduwnaar in cel: “Had haar nog zo gezegd voorzichtig te zijn”

Werd Zoë Snoeks (33) dan toch vermoord? Daar lijkt het nu toch echt wel op. Zoë viel begin november 2021 van een rots in Luxemburg. “Ze moet uitgegleden zijn toen ze een andere positie wou aannemen voor de foto”, verklaarde weduwnaar Joeri J. (34) daar meteen erna over. En dat hij haar nog zo had gezegd voorzichtig te zijn. Maar het parket gaat er nu van uit dat er meer aan de hand is. Want bijna twee jaar na de feiten zit weduwnaar Joeri in de cel.

Meer krantenkoppen in België

Na nominatie voor ‘Zomerhit’, Belle Perez geeft eerlijke mening over nieuwe lichting: “Alternatief en bubbelgum”

In juli en augustus slaan VRT 1 en Radio2 de handen in elkaar en zullen er dus twintig artiesten strijden om de felbegeerde trofee. Siska Schoeters en Niels Destadsbader zijn, net zoals vorig jaar, de presentatoren van dienst. Eén van de 20 kanshebbers is de Spaans-Limburgse furie Belle Perez (48). Reporter Jarne gaat haar persoonlijk feliciteren in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Fofana over kritiek op Les Bleus: “Maakt me niets uit. We zijn halve finalisten” – De la Fuente moet puzzelen

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »