Femke Hermans schrijft Belgische boksgeschiedenis en pakt na nieuwe zege in Canada nu ook IBF-wereldtitel

Opnieuw prijs voor Femke Hermans (33). In Montreal was ze net als vorig jaar te sterk voor de de Canadese Mary Spencer. De Vlaams-Brabantse heeft nu naast de wereldtitel bij de superwelters voor de IBO-bond ook die bij de iets meer prestigieuze IBF te pakken. Voor het eerst wint een Belgische bokster twee titels in het buitenland, iets wat Delfine Persoon niet gelukt is. En de titel in de WBC-bond lonkt.

Meer krantenkoppen in België

Topsporthal Gent wordt skateboardparcours voor internationale wedstrijd: “Ruim 100 deelnemers, van beginners tot Olympiërs”

In Gent vindt de World Cup Skateboarding plaats, in de discipline ‘street’. In de Topsporthal is een parcours gebouwd waar internationale skaters (van 10 tot 35 jaar) het tegen elkaar opnemen. Zij tonen hun beste kunstjes op trappen, leuningen, betonnen constructies en andere obstakels. "Iedereen kan meedoen en zich meten met de sterren", klinkt het.

Lees meer »

Vrouw (77) is valse bankmedewerksters te slim af, parket waarschuwt: “Ze mikken op de oudere, meest kwetsbare generatie”

Een 77-jarige vrouw uit Merelbeke werd eind augustus het slachtoffer van ‘bankmedewerkers’ die geld wegsluisden van haar rekening. Het parket waarschuwt dat ze de laatste tijd enorm veel dergelijke dossiers zien, waarbij vooral oudere mensen geviseerd worden. Tegelijk brengt het ook goed nieuws. De politie kon in dit geval de twee daders opsporen en arresteren. De twee verblijven momenteel in

Lees meer »

‘Kamp Waes’-deelnemer Youssef officieel in verdenking gesteld van grensoverschrijdend gedrag met 3 minderjarigen

Youssef Challouki, bekend als deelnemer van het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’, is officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat bevestigt het parket van Antwerpen. Een 14-jarig meisje had in juni een klacht ingediend tegen de voormalige leerkracht. Intussen zijn er al 3 minderjarige slachtoffers. Challouki ontkent wel dat er ooit iets gebeurd is met 2 van de

Lees meer »

Tien petanqueterreinen in sportcentrum De Pionier in Wervik

In de gewezen turnzaal van sportcentrum De Pionier in Wervik zijn er nu tien petanqueterreinen in dolomiet. Wat alvast heel goed nieuws is voor Okra, de Vlaamse Seniorenclub en Neos. Jarenlang speelden ze op het stadsdomein Oosthove in de Speiestraat zowel binnen als buiten. Indoor was dat bij Okra tijdens de koude maanden dan op tapijten.
The post Tien

Lees meer »

CD&V Heuvelland lanceert toekomstplan voor de komende tien jaar

CD&V presenteerde vandaag zijn toekomstplan voor Heuvelland. In aanloop naar de verkiezingen natuurlijk, maar men wil toch nog een stapje verder gaan. “Dit is een visie op lange termijn”, zegt lijsttrekker Nathan Duhayon, “die al onze dorpen voorbereidt op de toekomst.”
The post CD&V Heuvelland lanceert toekomstplan voor de komende tien jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »