Boksster Femke Hermans pakt twee wereldtitels in één avond

Femke Hermans heeft voor het tweede jaar op rij de wereldtitel veroverd bij de superwelters in de IBO-bond. De Oost-Vlaamse greep in hetzelfde gevecht meteen ook de IBF-wereldtitel.

Meer krantenkoppen in België

Hezbollah-commandant Ibrahim Aqil gedood bij precisieaanval op Beiroet – Exact 40 jaar geleden zat hij achter dodelijke bomaanslag op Amerikaanse ambassade

Het Israëlische leger heeft met een F-35 een “precisieaanval” uitgevoerd op een gebouw in het zuiden van Beiroet. Het doelwit, Hezbollah-commandant Ibrahim Aqil, is daarbij om het leven gekomen. Volgens het Libanese ministerie van Volksgezondheid vielen er 8 doden en 59 gewonden. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

Tuinkapelletje van BEN Ardooie ingewijd

Onlangs werd het nieuwe tuinkapelletje van BEN Ardooie in de Kortrijksestraat 56 officieel ingewijd door priester Dave Vannieuwenhuyse van de federatie Sint-Germanus. De bewoners van BEN zijn blij dat ze opnieuw een rustplekje hebben en dat het Mariabeeld een plaats kreeg in de nieuwaangelegde tuin van BEN.
The post Tuinkapelletje van BEN Ardooie ingewijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lindsey zag al het geld van haar rekeningen verdwijnen: “Eerst verlies ik mijn man en papa van onze kindjes, en nu dit”

Nog geen jaar nadat Lindsey Steyaert haar man verloor bij ongeval op een vissersschip wordt ze slachtoffer van fraude, die haar tienduizenden euro’s kost. Zondag zag ze alle geld van haar rekeningen verdwijnen. “Ik bood een artikel te koop aan via Marketplace, ik stuurde een QR-code voor de betaling en korte tijd later was mijn geld weg.”

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Christiane en Marcel

Marcel Dingemans (80) en Christiane Truyts (80) vierden vorig weekend hun vijftigste huwelijksverjaardag met een lekker etentje in restaurant Da Sergio. Een kleine dertig jaar geleden verhuisden ze van Kasterlee naar Blankenberge. “We kwamen hier toen al jaren op vakantie, en twee van onze drie kinderen woonden hier ook”, vertelt Marcel, die zijn prinses destijds
The post Gouden huwelijksgeluk

Lees meer »

Bedrijfsvervoersplannen onbekend en onbemind bij Vlaamse burgemeesters

Slechts 1 op de vier Vlaamse gemeenten maakt werk van bedrijfsvervoersplannen, maar anderzijds ondernam al 84% van de gemeenten actie om de bereikbaarheid van hun bedrijven te verbeteren. Dat zijn twee opmerkelijke vaststellingen uit een rondvraag bij de Vlaamse burgemeesters die de liberale vakbond ACLVB deed naar aanleiding van de voorbije Week van de Mobiliteit.

Lees meer »