Al zeker 16,67 miljoen euro: hoe Mogi Bayat meer geld verdiende ná Propere Handen dan ervoor

Mogi Bayat (49) was één van de spilfiguren van Operatie Propere Handen. In de vijf jaar na het voetbalschandaal verdiende de makelaar zeker 16,67 miljoen euro. Wij lijsten de 77 deals waar Bayat door 14 clubs voor werd betaald de voorbije seizoenen voor u op. En toch zijn er indicaties dat zijn invloed tanende is.

Meer krantenkoppen in België

“Eén persoon als schuldige aanduiden, daar ga ik niet in mee”: Coosemans, die in opvallend overleg ging met Fredberg, Rits en Vertonghen, steunt Riemer

Anderlecht zit in de hoek waar de klappen vallen. Na de eerste nederlaag van het seizoen tegen Racing Genk lieten heel wat fans opnieuw hun ongenoegen blijken over het geleverde spel. Na affluiten ging CEO Sports Jesper Fredberg in conclaaf met drie leiders in zijn kleedkamer. Colin Coosemans benadrukte echter meteen dat “er niets achter gezocht moest worden” en sprak,

Lees meer »

Inge Reyntjens schuldig bevonden aan moord op zus Heidi

Een Antwerpse assisenjury heeft Inge Reyntjens (56) donderdag, na ruim vier uur beraadslaging, schuldig bevonden aan de moord op haar verstandelijk beperkte zus Heidi Reyntjens (49). Het slachtoffer verdronk vijf jaar geleden door haar toedoen in het kanaal Dessel-Schoten in Turnhout. Inges ex-vriendin Daisy V.M. (42) werd vrijgesproken, zoals het openbaar ministerie ook had gevorderd.

Lees meer »

KU Leuven-campussen Kortrijk en Brugge openen plechtig het academiejaar ’24-’25

Het 60-jarig jubileum en een boeklancering kleuren de academische openingszitting van KU Leuven Kortrijk en Brugge. De academische openingszitting stond in het teken van het aankomende feestjaar. In 2025 viert KU Leuven Kulak immers haar 60-jarig bestaan. Opmerkelijk detail: in Kortrijk zijn er een vijfde meer nieuwe bachelorstudenten, bij KULAB Brugge meer dan 40 procent.
The post KU Leuven-campussen

Lees meer »

Afvalintercommunales IVBO en IVOO sluiten strategische alliantie voor de as Brugge-Oostende

Wat op ziekenhuisvlak voorlopig niet (meer) kan, lukt wel voor de afvalverwerking: Oostende en Brugge zullen samenwerken. IVBO en IVOO hebben een strategische alliantie gesloten, de twee afvalintercommunales zullen nagaan hoe ze structureel extra meerwaarde kunnen creëren over de as Brugge-Oostende. Door de alliantie willen de twee intercommunales hun slagkracht verhogen en onderzoeken hoe ze gezamenlijk een antwoord kunnen bieden

Lees meer »

Na pleidooi van fans: VTM zal ‘De Pfaffs’ vanaf 30 september dan toch heruitzenden

Dat ‘De Pfaffs’ niet langer volledig beschikbaar waren op VTM GO, zorgde online voor flink wat ophef. Begin deze zomer verdwenen bijna alle seizoenen van het streamingplatform, wat tot grote teleurstelling van de fans leidde. Deze teleurstelling is VTM niet ontgaan, en daarom komen ze nu met een tegemoetkoming: ‘De Pfaffs’ worden vanaf 30 september opnieuw uitgezonden op VTM2.

Lees meer »

Hoofdgebouw Cirkant onder sloophamer

De sloopwerken zijn gestart op het domein van OC Cirkant, de voorziening voor volwassenen met een beperking in Aartrijke. Men bouwt er binnenkort een nieuw centraal gebouw met ruimte voor de keuken, cafetaria, dagbesteding en verschillende ondersteunende diensten. Daarvoor moet de wasserij en een stuk van het hoofdgebouw uit de jaren zeventig plaatsmaken.
The post Hoofdgebouw Cirkant onder sloophamer

Lees meer »