Kappersstudenten van Sint-Jozefsinstituut in Tielt lanceren ‘Kwaffé Rosé’: “Eerste stappen als zelfstandige ervaren”

Veertien leerlingen van het zevende jaar haarstilist van het Sint-Jozefsinstituut in Tielt zijn met een eigen kapsalon gestart onder de naam ‘Kwaffé Rosé’. Vanaf 18 oktober kan iedereen bij de dames terecht voor een nieuwe coupe.

Naar jaarlijkse traditie ronden de laatstejaarsstudenten hun opleiding af met een eigen mini-onderneming, waarbij ze hun kennis in de praktijk brengen. “We krijgen heel wat autonomie en gaan de uitdaging aan om in teamverband het salon uit te bouwen tot een goed draaiende en succesvolle zaak”, aldus de studentes. “We hopen te kunnen groeien in ons vak en met Kwaffé Rosé ervaren we de eerste stappen als zelfstandige.”

De naam van de onderneming is niet toevallig ‘Kwaffé Rosé’. “Zowel in onze outfits als in het interieur kan je ‘a touch of pink’ terugvinden. Door de combinatie van zachtroze, zwart en beige trachten we een knusse doch chique stijl neer te zetten en uit te stralen. Tegelijk willen we inzetten op de nieuwste kleurentrends en snittechnieken. Voor haarkleuringen bieden we Joico aan, terwijl de shampoos en afwerkingsproducten van Moroccanoil komen. Die laatste producten geven heel veel glans aan het haar, met een luxueuze geur die blijft nazinderen.”

Luxe en rust

Ook voor de setting is veel aandacht. “We zetten in op luxe en rust”, klinkt het. “Dankzij het concept, de inrichting, de uniformen, de keuze van kwaliteitsvolle producten én ons persoonlijk advies willen we elke klant laten baden in een rustgevende sfeer waarbij we verzekeren dat iedereen op dezelfde elegante behandeling kan rekenen.”

Kwaffé Rosé wordt gerund door Hanne Devoldere, Morgane Vanherweghe, Alanis Baert, Yllka Selmani, Faye Batsleer, Renee Boelens, Justine Van Robaeys, Norah Vancompernolle, Liesel Debruyne, Maiti Van Daele, Laura Devolder, Shania Vroman, Demi Van De Velde en Kona Decoene. (SV)

Kwaffé Rosé is elke woensdag open van 8.30 tot 16.30 uur en is te vinden in de gebouwen van het Sint-Jozefsinstituut (Stationsstraat 8). Een afspraak maken kan op 0475 53 00 34.

The post Kappersstudenten van Sint-Jozefsinstituut in Tielt lanceren ‘Kwaffé Rosé’: “Eerste stappen als zelfstandige ervaren” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Alle verdachten in Panama Papers-zaak vrijgesproken van witwassen

Alle 28 verdachten in een witwaszaak die volgde op de gelekte Panama Papers zijn vrijdag vrijgesproken. Een rechter in Panama-Stad oordeelde dat niet volgens de regels is omgegaan met het bewijsmateriaal afkomstig van de servers van advocatenkantoor Mossack Fonseca. Andere bewijsstukken waren volgens haar niet overtuigend genoeg om crimineel gedrag van de beklaagden vast te stellen.

Lees meer »

Naar het pretpark met het gezin? Dat kost je minstens 178,30 euro, maar Plopsaland is iets goedkoper dan vorig jaar

Een dagje in een West-Vlaams pretpark kost je deze zomer net iets meer dan vorig jaar of toch in de meeste pretparken. Bellewaerde Park is het enige pretpark dat dit jaar hun ticketprijzen lichtjes verhoogde. Het eten in Plopsaland werd iets goedkoper. In Boudewijn Seapark daarentegen werd het menu een tikkeltje duurder.
The post Naar het pretpark met het

Lees meer »

Ludo Van Campenhout (N-VA) keert terug na zijn alcoholverslaving: “Ik dronk een glas, dan misschien twee. De week erna vier, tot het te veel werd”

Ludo Van Campenhout (N-VA) viel in 2020 opnieuw in de klauwen van alcohol: “Einde van zijn politieke carrière”, klonk het toen. Afkicken was de voorbije jaren geen ‘fleutsje van ne sengt’, om het op z’n Antwerps te zeggen. Maar voilà: in oktober is hij opnieuw verkiesbaar in het Antwerpse district. “Ik zal mij moeten bewijzen. Maar dat is al heel

Lees meer »

Meer dan 100 dolfijnen aangespoeld op Amerikaanse oostkust

Aan de oostkust van de Verenigde Staten zijn ongeveer 125 witflankdolfijnen gestrand. De dieren kwamen vast te zitten aan een schiereiland in de Amerikaanse staat Massachusetts toen het eb werd. Reddingswerkers proberen de dieren nu terug naar de oceaan te begeleiden. Zeker 10 dolfijnen zijn al gestorven.

Lees meer »

Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar”

Zondag 30 juni werd met start en finish aan De Leest een tweede herdenkingswandeling gehouden voor Atreyu Bral. De opbrengt gaat daarbij opnieuw naar het Kinderkankerfonds. “Ik vermoed dat we het bedrag van vorige keer zullen overtreffen.”
The post Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Morgen verkiezingen in Frankrijk, maar wat zeggen laatste peilingen? Hoe kijken Fransen naar opmars extreemrechts?

De resultaten van de Europese verkiezingen waren nog maar net bekendgemaakt of de Franse president Emmanuel Macron riep vervroegde parlementsverkiezingen uit. Het extreemrechtse Rassemblement National (RN) had namelijk fors gewonnen en Macron leek te gokken dat hij op die manier de lont uit het kruitvat kon halen. Zal hij daarin slagen? Jelle Frencken van VTM NIEUWS blikt vooruit op de

Lees meer »

Ook Zaventemse ondernemer wil voorzitter Open Vld worden: “We moeten eerst wat meer aan onszelf denken en onze welvaart heropbouwen”

Hij is onder andere voor minder Europese inmenging, tegen “hangmattoerisme en gediplomeerde doppers” en vindt dat de maatschappij het koningshuis niet integraal moet onderhouden. Na parlementslid Maurits Vande Reyde en Tineke Van hooland wil ook ondernemer Bruno Vermeeren uit Zaventem een gooi doen naar het voorzitterschap van Open Vld. Alleen zit hij als niet-lid nog met enkele praktische probleempjes: “Ik

Lees meer »