Ook Rode Duivels-ploegmaats blikken terug op carrière van Hazard: “Bij goud op WK in Rusland had hij Ballon d’Or gewonnen”

Talk of the town in Tubeke: Eden Hazard die stopt met voetballen. “Hij is een legende, onze kapitein, een bijzonder grote voetballer.”

Meer krantenkoppen in België

LIVE F1. Verstappen opnieuw in duel met Norris, alleen is het nu voor plaats 5, Russel probeert het met een éénstopper

De eerste helft van het F1-seizoen zit er bijna op. Maar eerst gaan alle ogen op de GP van België in Spa Francorchamps. Wereldkampioen Max Verstappen won de vorige drie edities op zijn lievelingsparcours, maar zit niet in zijn allerbeste vorm én heeft bovendien een gridstraf van tien plaatsen gekregen. Hij start vanop de elfde plek. De pole is voor

Lees meer »

Dosko Sint-Kruis viert 100ste verjaardag met tweedaags feest: “We legden samen een hele weg af, ook op financieel vlak”

Naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van K Dosko Sint-Kruis wordt een tweedaags eeuwfeest georganiseerd op donderdag 15 en vrijdag 16 augustus. De 100-jarige hoopt de grote massa te verwelkomen op de Gulden Kamer.
The post Dosko Sint-Kruis viert 100ste verjaardag met tweedaags feest: “We legden samen een hele weg af, ook op financieel vlak” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minder binnenlandse bezoekers en meer buitenlandse toeristen in Brugge in juli

In juli verwelkomde de binnenstad van Brugge evenveel bezoekers als in dezelfde maand van 2023, met name 815.000. “We noteren minder binnenlandse bezoekers (-5 procent) en meer buitenlandse bezoekers (+4 procent) uit zowel de buurlanden als verder afgelegen markten zoals de Verenigde Staten”, zegt de Brugse toerismeschepen Mieke Hoste.
The post Minder binnenlandse bezoekers en meer buitenlandse toeristen in

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Netanyahu spreekt natie toe: “Israël wacht moeilijke dagen, maar is op alle scenario’s voorbereid”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft in een live-toespraak op tv gezegd dat “Israël moeilijke dagen wacht” en het land “op alle scenario’s is voorbereid”. Netanyahu zei niets over een aanval op Hamas-kopstuk Ismail Haniyeh, maar stelde wel dat het “verpletterende klappen heeft uitgedeeld aan vijanden”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

KIJK – Brugge overspoeld met zingende Schotse fans

Donderdagnamiddag werd de Brugse binnenstad overspoeld met 3.000 Schotse fans van Kilmarnock FC. Dat ging gepaard zonder incidenten. Wel met veel bier en luid gezang. De lokale politie beschouwt de Europese match tegen Cercle Brugge niet eens als een risicowedstrijd.
The post KIJK – Brugge overspoeld met zingende Schotse fans appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De wereld volgens Trump: deze keer nog stemmen, daarna nooit meer”

De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump heeft – zoals veel politici – de neiging om zijn publiek naar de mond te praten. Op een bitcoinconferentie in Nashville beloofde hij precies de president te zijn die de gelovigen in cryptomunten nodig hebben. Dat de sector zijn campagne sponsort, heeft duidelijk geholpen om een bocht te nemen, want vroeger vond hij cryptomunten bedrog.

Lees meer »