Win één jaar lang kip aan het spit van traiteur Pure Taste in Kortrijk

Pure Taste, de traiteurwinkel van Kelly Libaers (25) en Mathieu Clarysse (26) in de Koning Albertstraat, is twee jaar open. “Twee mensen kunnen een jaar lang kip aan ’t spit winnen!” De winnaars worden bekend gemaakt op 23 oktober via de sociale media van Pure Taste.

Pure Taste bestaat bijna twee jaar. “Door onze andere projecten, zoals bijvoorbeeld de zomerbar Marie-Claire’s, hebben we onze winkel af en toe wat in de steek gelaten, maar nu gaan we terug volle gas voor onze traiteurzaak. Met onze winacties zetten we ons nieuw concept van kip aan het spit in de kijker”, aldus Kelly.

“Naast onze tapasplanken, verse dagschotels, soepen, bereide gerechten en desserts hebben we door de enorme vraag naar kip aan ’t spit ons hierin verder gespecialiseerd. Daarnaast is Pure Taste volop bezig met het vernieuwen van onze afhaallijst, vanaf deze week in onze winkel verkrijgbaar. Ook met nieuwjaar en kerst zal er terug een mooie menu te verkrijgen zijn.”

“Met onze winacties zetten we ons nieuw concept van kip aan het spit in de kijker”

Kelly en Mathieu lanceren twee leuke winacties om één jaar lang wekelijks een kip aan het spit te winnen. Er zullen dus twee winnaars zijn. “Gok hoeveel eitjes de vaas bevat. Het antwoord mag je reageren onder de Facebook– of Instagrampost van Pure Taste. Daarvoor mag je ook komen kijken bij ons in de winkel. De vaas staat op de toonbank. Om te kunnen winnen moet je ook onze pagina’s volgen en de post delen”, vertelt Kelly.

(lees verder onder foto)

Gok hoeveel eitjes de vaas bevat en wie weet win jij één jaar lang gratis kip aan ‘t spit

“De tweede potentiële winnaar zal moeten langskomen bij ons in de winkel. We hebben een eitje verstopt in één van de kippen aan ’t spit. Die persoon moet ons vervolgens taggen in hun verhaal met het winnende kippetje”, vult Mathieu aan.

Pure Taste is van dinsdag tot vrijdag open van 8.30 tot 18.30 uur, maandag vanaf 13 uur. Gesloten op zaterdag en zondag.

The post Win één jaar lang kip aan het spit van traiteur Pure Taste in Kortrijk is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

De uitdagingen zijn enorm, maar de nieuwe baas van het leger zwijgt

Meer militairen, meer munitie, meer materiaal en meer middelen. Bij het begin van zijn missie als nieuwe chef Defensie verwees luchtmachtgeneraal Fred Vansina tot in den treure naar het verlanglijstje van zijn voorganger admiraal Michel Hofman. Maar wat hij precies wil en hoe hij het leger de volgende jaren zal inloodsen, daarover bleef hij bijzonder discreet.

Lees meer »

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik was uitgeput en voelde me verschrikkelijk”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Hij noemde het “een slechte episode” en suggereerde daarmee dat het een eenmalig incident zou zijn geweest.

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Bij één bericht dacht ik: ‘Oei, het zou zomaar kunnen dat zij dat is’”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Ik ben ervan overtuigd dat de vrouw die me al die tijd heeft lastiggevallen opnieuw contact zal zoeken, maar

Lees meer »

“Processie brengt mensen samen”: Regisseur Jan Bonne (70) neemt afscheid van Godelieveprocessie

De jaarlijkse Godelieveprocessie wordt extra speciaal voor Jan Bonne. Voor de 70-jarige regisseur, die al sinds 2016 aan het roer staat van dit stuk immaterieel erfgoed, is het zijn laatste editie. “Dit is een goed moment om te stoppen”, glundert een fiere Jan.
The post “Processie brengt mensen samen”: Regisseur Jan Bonne (70) neemt afscheid van Godelieveprocessie appeared first

Lees meer »

“Ik zag palmbomen en dacht: dit is Parijs niet”: Jem (30) stapt zonder het te beseffen op verkeerde vlucht en eindigt in Spanje

De Britse Jem Maybank (30) uit Leeds dacht dat ze eind vorige maand op een vlucht richting Parijs stapte, maar niets bleek minder waar te zijn. Door de ‘vakantierush’ vergiste ze zich van gate, waardoor ze even later richting het Spaanse Alicante vloog. “Ik had mijn ticket aan vier personeelsleden laten zien”, klinkt het. Ik vroeg waarom mijn stoeltje op

Lees meer »

De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse stemmen

Over ons onderwijs lijkt iedereen tegenwoordig een mening te hebben. Knack peilde het voorbije schooljaar in ‘De Leraarskamer’ naar wat leerkrachten zélf denken over het lerarentekort, de nieuwe minimumdoelen of centrale toetsen. Dat doet ons zusterblad straks opnieuw, maar nu gaat in élke provincie een panel leerkrachten met elkaar in gesprek.
The post De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Israëlisch leger: “Zeker 900 Hamasstrijders gedood in Rafah”

Lees hier al het nieuws terug van woensdag 3 juli over de oorlog tussen Israël en terreurbeweging Hamas. Zeker vier Palestijnen zijn om het leven gekomen door een Israëlische aanval op het vluchtelingenkamp Nur Shams op de Westelijke Jordaanoever, zo meldt het ministerie van gezondheidszorg van de Palestijnse Autoriteit. En het Israëlisch leger heeft naar eigen zeggen meer dan 900

Lees meer »

Première danskomedie ‘De Ballroombeker’ doet voeten zweven én maakt deze zomer het mooie weer in het Fakkeltheater

Een zwoele zomeravond vol lach en dans. Zo kan de première van De Ballroombeker samengevat worden. De première van “De Ballroombeker” in het Fakkeltheater was een ware triomf. Het publiek genoot met volle teugen van deze zwoele zomerkomedie, die de perfecte mix bood van humor, dans en emotie. Deze sprankelende voorstelling, geschreven en geregisseerd door Jeroen Maes, liet opnieuw zien

Lees meer »