Veel verkeershinder na botsing tussen twee wagens in Alveringem

Op de Nieuwe Herberg (N8) in Alveringem gebeurde zondagavond een ongeval tussen twee wagens. Er vielen daarbij geen gewonden, maar er ontstond wel veel verkeershinder.

Het ongeval op de Nieuwe Herberg gebeurde zondagavond rond 19 uur niet ver van het gelijknamige kruispunt. Twee wagens kwamen met elkaar in botsing. Beide wagens eindigden op het wegdek zelf, maar begonnen niet te roken. De inzittenden konden zelf hun voertuig verlaten en belden de hulpdiensten op.

Geen gewonden

Zowel een ziekenwagen als een politieploeg van Spoorkin kwamen ter plaatse. “De oproep bij ons was binnengekomen als een ongeval met lichamelijk letsel, maar uiteindelijk vielen er geen gewonden”, zegt korpschef Peter Billiouw. “Het ging om een botsing tussen twee wagens. Een van de betrokkenen was een 19-jarige uit Veurne en de andere was een Fransman. Uiteindelijk hielpen we met het invullen van een Europees Aanhoudingsformulier. Iedereen legde een negatieve ademtest af.” Door het ongeval ontstond wel veel verkeershinder. (JH)

The post Veel verkeershinder na botsing tussen twee wagens in Alveringem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Ik slááp hier zelf in mijn mobilhome”: Chris Van Tongelen (De Romeo’s) baat camping uit op Rock Werchter

Meer dan 35.000 kampeerders arriveren vandaag op camping The Hive op Rock Werchter en Chris Van Tongelen (56), één van de Romeo’s is er de baas. De populaire zanger doet dat bewust onder de radar. “Ik ben hier niet de BV”, vertelt hij. “Maar gewoon ‘de Chris’ die ziet dat er geen incidenten gebeuren en er overal voldoende wc-papier is.”

Lees meer »

Jarren en Sharon zijn nieuwe zaakvoerders van bekende brasserie La Grande Place op Grote Markt in Roeselare

Met Jarren Theeten (30) en Sharon Roelandt (26) uit Houthulst heeft La Grande Place, de gekende brasserie/broodjeszaak op de Grote Markt in Roeselare nieuwe zaakvoerders. “Toen we het artikel zagen over de zoektocht naar een nieuwe uitbater hebben we onmiddellijk toegehapt.”
The post Jarren en Sharon zijn nieuwe zaakvoerders van bekende brasserie La Grande Place op Grote Markt in

Lees meer »

Nathalie (41) en Ingrid (54) zetten hun huis en hart open voor pleegkindjes: “Water kende ze niet, ze was hysterisch voor elk badje”

Was u geschokt door het verhaal van de kerngezonde Jules (11) die naar het ziekenhuis moet omdat hij nergens anders terecht kan? Hij is niet de enige. Voor 101 baby’s en peuters die bij hun ouders niet veilig waren, was er vorig jaar geen plaats in de crisisopvang. Wij spraken met Nathalie (41) en Ingrid (54), twee pleegmoeders in wier

Lees meer »

Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan zee

Leerlingen, leerkrachten en ouders van De Strandloper BuBaO keken reikhalzend uit naar het schoolfeest in Inspirant aan zee in Oostduinkerke. Apetrots, uitgedost in hun op maat gemaakte toneeloutfit, vertederden de kinderen hun toeschouwers tijdens het totaalspektakel met als thema ‘Op zoek naar een betere wereld’.
The post Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan

Lees meer »

De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd

De Platse in Sint-Andries kreeg een volledige heraanleg. Er kwam een gescheiden rioleringsstelsel en er is ook gezorgd voor meer groen en een betere toegankelijkheid. Vanaf maandag 8 juli kunnen de inwoners en bezoekers van Sint-Andries genieten van het vernieuwde plein.
The post De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd appeared first on KW.be.

Lees meer »