Michael Lanzo ging kijken naar succesvol optreden van Il VOLO in Vorst-Nationaal

Op zaterdagavond 7 oktober stuurden we Michael Lanzo uit Kachtem, samen met zijn zus, naar het optreden van IL VOLO in Vorst-Nationaal.

“Ik had de eer om naar het prachtige concert te gaan kijken van Gianluca, Piero en Ignacio of zoals vele hen kennen IL VOLO, een Italiaanse klassiek trio waar duidelijk veel vrouwelijk schoon de weg vond naar Vorst-Nationaal… Een concert met een lach en een traan, ze namen een breed repertoire aan van pop tot klassiek. Nummers van Elvis tot Ennio Morricone, Pavarotti , eigen songs enz.. Alles werd live begeleid door een gigantisch orkest en dat bezorgen het publiek vaak kippenvel… naast hun fantastische samenzang hebben de heren elk apart ook een uitzonderlijk en eigen stemgeluid. Dat lieten ze uitgebreid horen. Ook in de vele nummers die ze soms alleen zongen en op hun eigen manier… Vooral Ignacio was duidelijk de lieveling van het publiek en kreeg telkens een staande ovatie. Het enige negatieve aan het concert wat dat alles aan elkaar gesproken werd in het Italiaans. Ook al waren de Italiaanse fans talrijk aanwezig, toch waren er ook andere nationaliteiten die hun babbels en mopjes helaas niet begrepen. Maar ik persoonlijk deed alvast veel inspiratie op voor ons project Tri Voci. Ik trok dus met een voldaan gevoel naar huis terug.” (PADI & Michael)

The post Michael Lanzo ging kijken naar succesvol optreden van Il VOLO in Vorst-Nationaal is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Oudere man gereanimeerd in Melle, maar even later toch overleden in ziekenhuis

Op het Gemeenteplein in Melle werd donderdagavond een oudere man levenloos aangetroffen en ter plaatse door de hulpdiensten lange tijd gereanimeerd. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht maar daar overleed hij kort na aankomst. De politie voert een onderzoek naar de omstandigheden of het om een fietsongeval of een medisch incident gaat.

Lees meer »

Amadou Onana en Orel Mangala leggen op sociale media EK neer: “Wreed, maar we hebben hart en ziel in de strijd gegooid”

Einde verhaal voor de Rode Duivels op dit EK. Een zure nederlaag tegen Frankrijk als eindstation. En dus zijn de Belgen intussen huiswaarts gekeerd. Tijd voor vakantie, tijd voor bezinning. “We komen sterker terug”, legde Amadou Onana het teleurstellende EK neer. Mangala, zijn ploegmaat op het middenveld, vulde aan: “We willen jullie trots maken en ik heb er alle vertrouwen

Lees meer »

Ouders basisschool De Talententuin lanceren petitie om geliefde interim-directeur aan boord te houden: “Hij bracht terug warmte in de school”

Het einde van het schooljaar verliep in Prizma-basisschool De Talententuin in Lendelede niet zo rustig. Er is onder een deel van het personeel en bij heel wat ouders onmin ontstaan omdat interimdirecteur Maarten Vansteenkiste die job na dit schooljaar niet definitief mag uitoefenen. Die laatste hebben een petitie gelanceerd.
The post Ouders basisschool De Talententuin lanceren petitie om geliefde

Lees meer »

LIVE. Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28) op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Extreemrechtse golf trekt over Frankrijk”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond op basis van schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Ondertussen protesteren honderden linkse activisten in hoofdstad Parijs. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de

Lees meer »