EXCLUSIEF. Roger Housen: “Dit is het ‘9/11’-moment van Israël.” Kolonel voorspelt wat militaire strategie nu wordt

Oud-kolonel en defensie-expert Roger Housen ziet grote overeenkomsten tussen de aanval van Hamas op Israël en de ‘9/11’-aanslagen op de Verenigde Staten. Housen, die op 11 september 2001 zelf nog op zoek ging naar slachtoffers onder het puin, ziet vandaag hetzelfde gevoel van vernedering voor Israël. Hij schat in deze exclusieve analyse in hoe het verder moet. “Net als op ‘9/11’ is de wereld zaterdag veranderd.”

Meer krantenkoppen in België

Ben jij een hobbytuinier met een hart voor de natuur? Word Tuinranger

Op vandaag telt Kortrijk 10 tuinrangers die op een jaar tijd maar liefst 155 tuinbezoeken aflegden en adviezen opmaakten om inwoners te helpen hun tuin om te toveren tot een groen en biodivers paradijs. Op 9 juli organiseert de stad een infomoment voor nieuwe tuinrangers om het team extra te versterken.
The post Ben jij een hobbytuinier met een

Lees meer »

Vermoedelijke daders van dodelijke home-invasion in Halle opgepakt

De vermoedelijke daders van de home-invasion in Halle op 19 april 2024 zijn opgepakt. Het gaat om 3 mannen uit de omgeving van Brussel. Er volgden verschillende huiszoekingen, onder andere op de woonplaatsen van de gearresteerde mannen. Bij de home-invasion werd een van de bewoners neergeschoten, hij overleed enkele dagen later.

Lees meer »

Vijf redenen waarom Biden zichzelf totaal in de vernieling reed tijdens debat met Trump 

In de Democratische partij gaan alle alarmbellen af: hoe president Biden zich door het debat met voormalig president Donald Trump (Republikeinen) hakkelde was anderhalf uur lang aanleiding voor plaatsvervangende schaamte. Trump raaskalde en reeg de leugens aan elkaar, maar hij raaskalde goed. Misschien heeft Trump niet veel kiezers extra gewonnen in dit debat, maar Joe Biden heeft er ongetwijfeld massaal

Lees meer »