Roger en Marie-Jeanne vieren briljanten huwelijksverjaardag

Roger Vansteenkiste (87) en Marie-Jeanne Cornillie (88) stapten op 30 september 1958 in het huwelijksbootje in Oostende en dat werd gevierd. Roger en Marie-Jeanne zijn ondertussen al 65 jaar getrouwd. Ze vierden dan ook hun briljanten huwelijksverjaardag in het bijzijn van hun familie en vrienden. Roger werkte tijdens zijn loopbaan als leerkracht. Marie-Jeanne bleef thuis om voor de kinderen te zorgen. Tijdens hun huwelijk kreeg het briljanten echtpaar drie kinderen. Zij zorgden met vier kleinkinderen voor een sterk nageslacht. Ondertussen zijn er ook al zeven achterkleinkinderen. Leeftijd is maar een nummer, want Roger houdt zich nog steeds bezig met fietsen, roeien en zwemmen. Marie-Jeanne houdt het bij turnen. Het koppel woont in de Dr. Eduard Moreauxlaan. (JRO/foto JRO)

The post Roger en Marie-Jeanne vieren briljanten huwelijksverjaardag is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

M23-rebellen nemen strategisch belangrijke stad in Oost-Congo

In de Oost-Congolese provincie Noord-Kivu hebben de M23-rebellen de strategisch belangrijke stad Kanyabayonga ingenomen, zo’n 100 kilometer ten noorden van de provinciehoofdplaats Goma. Dat meldt het Franse persagentschap AFP op gezag van lokale autoriteiten. Kanyabayonga wordt beschouwd als de toegangspoort de belangrijke handelssteden Butembo en Beni, in het noordoosten van Congo.

Lees meer »

Dramatisch voorjaar voor Belgische kledingwinkels

De Belgische kledingwinkels hebben er het slechtste jaar­begin op zitten sinds 2011. Op de covidjaren 2020 en 2021 na lag het verkoopvolume in het eerste kwartaal op het laagste peil in 13 jaar. Pluspunt voor de consument: de koopjesperiode belooft maandag meteen met stevige kortingen van start te gaan.

Lees meer »

Kamping Kitsch deelt 120 gratis tickets uit aan ouders van kinderen met C-attest: “Beloning voor die nieuwe lading buizen in je kelder”

De storm van de jaarlijkse rapportenslag is ondertussen al gaan liggen, behalve in Kortrijk dan. Daar leverde de hilarische wedstrijd van Kamping Kitsch meer dan 120 winnaars op. Ouders van kinderen die een C-attest hadden, mochten dat doorsturen en ze kregen dan gratis tickets voor het grootste verkleedfestijn van de Lage Landen.
The post Kamping Kitsch deelt 120 gratis

Lees meer »

Bedenkers van leukste compliment aan een Brugse zaak in de prijzen

Met de actie ‘Lokaal, da’s logisch’, riep KERNpunt samen met de West-Vlaamse steden en gemeenten op om hun favoriete lokale handelaar complimentjes te geven. Vier winnaars die een compliment gaven aan een Brugse zaak, vielen in de prijzen.
The post Bedenkers van leukste compliment aan een Brugse zaak in de prijzen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ophef in internationale media: Nederlandse beachvolleyballer die werd veroordeeld voor verkrachting 12-jarige mag nu meedoen aan Olympische Spelen

In de buitenlandse media is er consternatie ontstaan over de kwalificatie en deelname van Steven van de Velde (29) aan de Olympische Spelen in Parijs. De Nederlandse beachvolleyballer werd in 2016 namelijk veroordeeld voor de verkrachting van een twaalfjarig meisje in Milton Keynes in Engeland. Van de Velde was negentien jaar oud op het moment van de feiten.

Lees meer »