Maandag bijzondere ondernemingsraad bij Audi Brussels

22:17 Bij de fabriek van Audi Brussels in Vorst wordt maandag belangrijk nieuws verwacht. Er is een bijzondere ondernemingsraad, gevolgd door een personeelsvergadering. Verliest Vorst alsnog zijn felbegeer…

Meer krantenkoppen in België

Anzegem opent eerste hondenloopzone aan De Drie Kaven: “Superleuk initiatief!”

Donderdagavond werd de Anzegemse hondenloopweide officieel geopend. Om aan de vraag tegemoet te komen van heel wat hondenbaasjes, werd een eerste hondenloopzone geopend aan de achterzijde van Sportcentrum De Drie Kaven aan de Vichtsesteenweg nummer 39. “Voor een vlot gebruik van de hondenloopzone hebben we duidelijke afspraken opgesteld die op een bord bij de ingang staan”, geeft schepen van Dierenwelzijn

Lees meer »

Nog steeds een raadsel, was fatale hersenbloeding van Christiane (83) uit Brugge gevolg van fietsongeval?

Bijna een jaar na de feiten is er nog altijd geen duidelijkheid over het dodelijke fietsongeval waarbij Christiane (83) stierf. Een fietsuitje resulteerde in een valpartij en uiteindelijk ook een hersenbloeding, die de tachtiger fataal werd.
The post Nog steeds een raadsel, was fatale hersenbloeding van Christiane (83) uit Brugge gevolg van fietsongeval? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Didier Declercq is organisator van Devil’s Rock for an Angel: “Metal is al heel lang de rode draad in mijn leven”

Sinds hij als 16-jarige Metallica en co aan het werk zag op Heavy Sound Festival, is Didier – Djeetn voor de vrienden – Declercq verzot van metal. Als organisator van Devil’s Rock for an Angel, dit jaar op zaterdag 21 september, zet hij al negen jaar Zillebeke op de metalkaart. “Metalliefhebbers zien er stoer uit, maar hebben een peperkoekenhart”, zegt

Lees meer »

Samenplus trekt vol overtuiging naar de kiezer in Ardooie: “We zochten gericht naar nieuwe jonge kandidaten voor onze partij”

Samenplus doet voor de derde keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Ardooie. “Dat een deel van onze partij naar een nieuwe politieke beweging overstapte, belet ons niet met volle overtuiging naar de kiezer te stappen en de vastberadenheid is sterker dan ooit”, zegt Kimara Goethals.
The post Samenplus trekt vol overtuiging naar de kiezer in Ardooie: “We zochten gericht

Lees meer »

KIJK. Dit is de eerste kaas in België gemaakt zonder melk of koe: “Noem het en wij kunnen het maken”

Een Gents bedrijf is erin geslaagd om kaas te maken zonder koeien of melk. Ze gebruiken daarvoor caseïne oftewel melkeiwit, dat is nagemaakt in een laboratorium. Het bedrijf Those Vegan Cowboys wil zo zorgen voor minder weides vol koeien, aangezien die broeikasgassen uitstoten. Ze maken verschillende kazen: feta, mozarella en zelfs camembert. Al mogen die momenteel nog niet geproefd worden.

Lees meer »