Maandag bijzondere ondernemingsraad bij Audi Brussels

Bij Audi Brussels staat maandag om 9 uur een bijzondere ondernemingsraad op de agenda, gevolgd door een personeelsvergadering. Dat blijkt uit een mail die de christelijke vakbonden (ACV-CSC Metea en CNE) zondagavond hebben verspreid.

Meer krantenkoppen in België

Eigenaar pitazaak terecht voor klappen aan uitbater: “Op camerabeelden te zien dat hij geld uit kassa stal”

Een 40-jarige eigenaar van een pitazaak in de Zwevegemsestraat in Kortrijk riskeert 5 maanden cel omdat hij 7 klappen uitdeelde aan de uitbater. “Zonder aanleiding”, aldus het slachtoffer. “Hij zat met zijn handen in de kassa”, counterde de beklaagde.
The post Eigenaar pitazaak terecht voor klappen aan uitbater: “Op camerabeelden te zien dat hij geld uit kassa stal” appeared

Lees meer »

Basket Sijsele One begint ambitieus aan de competitie: “Deelname aan de play-offs moet het doel zijn”

Met een nieuwe, fel verjongde ploeg trekt de Sijseelse One-ploeg zondag naar Hansbeke. Dat is volgens coach Gerrit Major, ook al nieuw, meteen een waardemeter. Hij steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken. Vorig seizoen speelde hij met Oostkamp nog de finale van de play-offs, dit jaar wil hij met Sijsele opnieuw die nacompetitie in.
The post Basket

Lees meer »

Appartement onbewoonbaar na keukenbrand in Westkapelle

Maandagavond rond 23 uur is brand uitgebroken in de keuken van een appartement in de Westkapellestraat in Westkapelle bij Knokke-Heist. De schade in de keuken is groot waardoor het appartement onbewoonbaar is.
The post Appartement onbewoonbaar na keukenbrand in Westkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Trump beweert dat zijn speeches die vaak van de hak op de tak springen eigenlijk “briljante” strategie zijn, die hij “the weave” noemt

Donald Trump heeft tijdens een verkiezingsrally in Pennsylvania uitleg gegeven bij zijn aparte manier van speechen. Van de oud-president is bekend dat hij zich niet aan scripts houdt en al snel begint te improviseren, waarbij hij vaak van de hak op de tak springt. Geen toeval, zegt hij nu. Het is een “briljante” strategie, die hij zelf “the weave” noemt.

Lees meer »

“Lang heeft niemand geweten dat Erik nog een broer had”: wie is Patrick Van Looy, die opdook in ‘Komen eten’?

Opvallend moment in ‘Komen eten’ maandagavond. Toen het tijd was voor het hoofdgerecht, schakelde Erik Van Looy (62) de hulp in van zijn jongere broer Patrick. Omdat Erik niet kan koken, moest die stiekem de worst en puree bereiden voor de gasten. Maar wie is Patrick eigenlijk? Ooit winnaar van een schoonheidswedstrijd, en in tegenstelling tot Erik niet per se

Lees meer »